Sofie og Eric Prydz:

Skiller seg etter fem år

Kona til DJ-en, Sofie Prydz, oppgir «uforenelige forskjeller» som årsaken til skilsmissen.

BRUDD: Sofie Prydz (ytterst t.h.), som nå skiller seg fra stjerne-DJ Eric Prydz, har medvirket i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3. Her med Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami og Gunilla Persson. Foto: TV3
BRUDD: Sofie Prydz (ytterst t.h.), som nå skiller seg fra stjerne-DJ Eric Prydz, har medvirket i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3. Her med Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente, svenske DJ-en Eric Prydz (43), som står bak monsterhiten «Call On Me» fra 2004, er nå en singel mann etter at hans fem år lange ekteskap med kona Sofie Prydz (38) har tatt slutt.

Kjendisnettstedet TMZ skriver at hun leverte inn skilsmissepapirene i slutten av april, og oppga «uforenelige forskjeller» som årsak til at hun ville forlate ektemannen.

Som kona til en berømt DJ har Sofie Prydz for øvrig vært å se i realityserien «Svenske Hollywoodfruer» på TV3, sammen med blant andre Elena Belle (35), Maria Montazami (54) og Gunilla Persson (61).

«Svenske Hollywoodfruer»: Gunilla Persson forandrer familieportrettet slik at datteren ser bedre ut. Vis mer

Brudd før corona

Eric og Sofie Prydz giftet seg i Los Angeles sommeren 2015, hvor de også har bodd sammen. De har en sønn på seks år og en datter på ni år, og Sofie Prydz ønsker at paret skal ha delt omsorg for dem, ifølge TMZ.

Hun ber også om underholdningsbidrag fra den snart forhenværende ektemannen.

Aftonbladet har forsøkt å få en kommentar fra DJ-en, uten hell.

SKILLER SEG: Den svenske DJen er singel etter fem års ekteskap. Foto: NTB scanpix
SKILLER SEG: Den svenske DJen er singel etter fem års ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

Los Angeles, hvor det tidligere paret bor, har de siste månedene vært under portforbud grunnet coronaviruset. Sofie skal imidlertid ha oppgitt at bruddet skjedde i februar, før krisen rammet som hardest.

ÅPEN: Realityprofilen Mario Riera innrømmer at han var langt nede etter bruddet med ekskjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Beklaget corona-kommentar

DJ-en var i hardt vær i midten av mars da han presenterte sin løsning på pandemien på Twitter - at alle friske personer skulle la seg smittes av viruset.

- Hvis vi holder oss hjemme vil vi bare forlenge prosessen, skrev han i det nå slettede innlegget.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Siden gikk han imidlertid ut på Twitter og beklaget.

- Jeg beklager oppriktig for fornærmelser eller forvirring som følge av mine tidligere kommentarer. Jeg tror det er trygt å si at vi alle friker litt ut akkurat nå! Vær så snill å sørg for at du og dine kjære holder dere trygge i denne veldig vanskelige tiden. I fremtiden vil jeg holde meg til å lage musikk, skrev han.

LES OGSÅ: Viser frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer