CIGARETTES AND ALCOHOL: Liam Gallagher rømte til Ibiza da skandalen var et faktum før helgen. Siden har "Cigarettes and Alcohol"-sangeren druknet sorgene i alkohol ved bassengkanten. Her sammen med den vakre  assistenten Debbie Gwyther (31) - som kort t Foto: All Over Press
CIGARETTES AND ALCOHOL: Liam Gallagher rømte til Ibiza da skandalen var et faktum før helgen. Siden har "Cigarettes and Alcohol"-sangeren druknet sorgene i alkohol ved bassengkanten. Her sammen med den vakre assistenten Debbie Gwyther (31) - som kort t Foto: All Over PressVis mer

Skiller seg etter farskapssak

Kilder nær den tidligere Oasis-rockeren Liam Gallagher, hevder han har gitt opp alle forsøk på å redde ekteskapet.

SEOGHØR.NO: Den tidligere Oasis-rockeren Liam Gallagher (40) varslet søksmål forrige uke da en avis skrev at han var blitt pappa i all hemmelighet sammen med den amerikanske journalisten Liza Ghorbani (38).

Ghorbani har imidlertid fortsatt å stå på sitt og saksøker «Don't Look Back in Anger»-sangeren for 18 millioner kroner.

Gallagher skal ha møtt Ghorbani under et intervju i 2010.

Nå ser det ut som søksmålet også kan koste ham ekteskapet.
 
Flere britiske aviser  skriver at Gallagher vil skilles fra kona gjennom fem år, All Saints-sangeren Nicole Appleton (38), fordi han ikke gidder å jobbe med problemene.

– Liam hevder at ryktene er usanne. Men han orker ikke mer drama og synes uansett ikke ekteskapet er verdt å kjempe for, røper en kilde til The Sun.
 
Ifølge kilden nekter han nå plett å snakke med kona, som han har sønnen Gene (12) sammen med.
 
– Han er veldig emosjonell nå. Han har ikke sovet på fire dager og har druknet sorgene i alkohol, fortsetter kilden.
 
Assistenten får sparken
Samtidig skriver The Sun at Gallaghers management har gitt den unge, vakre assistenten hans Debbie Gwyther (31) sparken, etter det dukket opp bilder av henne i flørt med Gallagher.
 
De frykter nemlig nok en utroskandale etter at paret blant annet skal ha blitt sett i tette samtaler ved bassengkanten under en tur til den spanske partyøya Ibiza i helgen.
 
– Liam og Debbie har kommet for nære hverandre. Det synes i alle fall folkene rundt ham. Det tar seg ikke godt ut om det virker som de har en affære. Hun fikk sparken, røper en kilde ved managementet til avisa.

LES OGSÅ:  Kaller Robbie en "feit idiot"