Skiller seg etter ett år

- Hun har ikke sett ektemannen på flere uker.

- HUN ER KNUST: Ifølge en venn av Patsy Kensit, skal den britiske skuespilleren ikke ha sett sin ektemann Jeremy Healy på flere uker. Nå vil hun ta ut separasjon. Foto: Stella Pictures
- HUN ER KNUST: Ifølge en venn av Patsy Kensit, skal den britiske skuespilleren ikke ha sett sin ektemann Jeremy Healy på flere uker. Nå vil hun ta ut separasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den britiske skuespilleren Patsy Kensit (42) er knust etter at hennes fjerde ekteskap ifølge avisen Daily Mail er i ferd med å gå i vasken - kun ett år etter bryllupet.

Kensit - best kjent for sin rolle i Mel Gibson-filmen «Dødelig Våpen 2» - skal ha fortalt venner at hun i løpet av kort tid vil be om separasjon fra mangemillionæren Jeremy Healy, etter at de to ikke har snakket sammen på lang tid.

- Han snakker ikke lenger til henne og hun har ikke engang sett ham på flere uker. Han forlot Storbritannia i februar for å jobbe med moteuken i Paris, og hun har ikke hørt fra ham siden, sier en venn av Patsy til avisen.

Patsy Kensit uttalte at hun var sikker på at hennes fjerde ekteskap ville vare livet ut, da hun giftet seg med Jeremy i 2009, to år etter at de ble kjærester.

- Jeg vet innerst i hjertet mitt at dette er det rette. Det har tatt meg alle disse årene til å lære å være i et forhold og å være en annen persons partner, sa hun ifølge Daily Mail.

Men etter å ha blitt møtt med en isvegg fra ektemannen skal den tidligere modellen likevel ha bestemt seg for at nok er nok.

- Hun ville ikke avslutte ekteskapet, men innser at hun må det, sier en venn av Kensit til avisen.

Patsy Kensit har to barn fra tidligere ekteskap, blant annet sønnen Lennon (10) med Oasis-vokalisten Liam Gallagher.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Ble feit av å skilles fra Britney