Skiller seg etter åtte måneder

- Det fungerte rett og slett ikke, forteller Terje Schrøder.

STORSLAGENT: Terje Schrøder sto hvit brud da han fikk sin Paolo i Frogner kirke i fjor høst. Åtte månder senere er ekteskapet historie. Foto: Stella Pictures
STORSLAGENT: Terje Schrøder sto hvit brud da han fikk sin Paolo i Frogner kirke i fjor høst. Åtte månder senere er ekteskapet historie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor høst sto «Great Garlic Girls»-kjendisen Terje Schrøder (47) hvit brud i Frogner kirke da han giftet seg med den italienske showdanseren Paolo Tuci (33).

Åtte måneder senere har ekteparet gått hvert til sitt.

- Det fungerte rett og slett ikke. Jeg flyttet til Italia hvor han bor, men pendlingen gikk på helsa løs. Vi gled fra hverandre og hadde ikke tid til å dyrke kjærligheten, sier Terje Schrøder til Se og Hør Weekend.

Da den profilerte dragartisten skred ned kirkegulvet i en brudekjole designet av sin gode venn Cårejånni Enderud i fjor høst, var flere kjendiser på plass og det hele ble senere vist i TV3-programmet «3 bryllup».

Men til tross for det storslagne bryllupet føler ikke Schrøder et nederlag som følge av skilsmissen.

- Jeg angrer ikke på bryllupet. Det var helt fantastisk. Vi skilles som venner, og har kjent hverandre i fem år. Jeg kommer alltid til å være glad i Paolo, sier Terje Schrøder til Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Var nabo med drapsmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer