Cardi B:

Skiller seg et år etter dette

Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset.

NÅ ER DET SLUTT: Rapstjernen Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset, et drøyt år etter at de lagde show for fotografene på Billboard Music Awards i mai 2019. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DET SLUTT: Rapstjernen Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset, et drøyt år etter at de lagde show for fotografene på Billboard Music Awards i mai 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Artist Cardi B (27) sitt romantiske liv har flere ganger de siste årene vekket oppsikt, av naturlige årsaker. Hun har vært i et høyprofilert ekteskap med rapperen Offset (28), kjent fra raptrioen Migos, men det har ikke gått helt på skinner.

«WAP»-rapperen er særdeles aktiv i sosiale medier, og har delt åpent med fansen hver gang det har gått skeis seg mellom henne og ektemannen.

I 2018 kunngjorde hun at hun ønsket å skille seg, bare 15 måneder etter at hun hadde giftet seg.

DRAMATISK: Det gikk heftig for seg da Cardi B skulle vaske rumpa si. Video: @iamcardib / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Skilles

Det skulle derimot ikke bli sånn likevel, og det tok ikke lang tid før paret fant tilbake til hverandre. Nå er det imidlertid tilsynelatende over igjen. Tirsdag kveld skriver The Blast at Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen, tre år etter at de ga hverandre sine ja.

Nettstedet skriver at rettsdokumenter fra Georgia viser at de to nå vil gå hver til sitt. Hun står oppført med sitt ekte navn, Belcalis Marlenis Almánzar, mens han er oppført med sitt, Kaiari Cephus.

BRUDD: Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset. De giftet seg i 2017, og har ett barn sammen. Her fotografert i 2019. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset. De giftet seg i 2017, og har ett barn sammen. Her fotografert i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen av dem har foreløpig uttalt seg om skilsmissen eller hva grunnen skal være. People skriver at de har forsøkt å komme i kontakt med paret, foreløpig uten hell.

Sammen har de datteren Kulture, som de fikk den 10. juli 2018. I dokumentene står det at Cardi B ønsker å ha hovedomsorgen for datteren. Hun vil også at han skal betale barnebidrag, men det er ikke oppgitt hvor mye hun ønsker av ham månedlig.

Det kommer angivelig tydelig frem i dokumentene at ekteskapet har havarert, og at de ikke ser en annen løsning enn å skille seg.

TIL NORGE: Cardi B har vekket oppmerksomhet for en rekke hendelser. Her er en noen av hennes villeste skandaler! Video: Rød Løper Vis mer

For et par dager siden la Cardi B ut et innlegg på sin Instagram-historie, der hun skrev følgende: «Hjertet hennes fortalte henne at det endelig var på tide å slutte og kaste bort tid». Hun avsluttet med å skrive «det er på tide», etterfulgt av et blunkefjes.

Hvorvidt det kryptiske innlegget har noe med skilsmissen å gjøre, vites ikke. Flere medier drar likevel linjer mellom den overraskende nyheten og innlegget.

Turbulent

Cardi og Offset ga hverandre sitt ja i 2017, men annonserte i desember i 2018 at de ville søke om skilsmisse, ifølge W Magazine.

Nettstedet skrev at mange knyttet bruddet til ryktene om utroskap fra Offsets side. Rapperen avviste at han hadde vært sammen med andre, men bekreftet at han hadde «underholdt tanken».

INTERNETT KOKER: I musikkvideon til den nye sangen til Cardi B,«Wap», spares det virkelig ikke på kruttet. Vis mer

Offset prøvde iherdig å få Cardi tilbake, og stormet blant annet scenen under en av hennes konserter. I starten av februar 2019 ble det kjent at Cardi og Offset jobbet for å få forholdet til å fungere. Det avslørte førstnevnte i et intervju med People.

Under Grammy-utdelingen senere samme måned var gjenforeningen et faktum, da hiphop-paret klinte på den røde løperen.

Nå er det altså over igjen, for andre gang.

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer