Bönström-søstrene:

Skiller seg: - Utro med tvillingens ektemann

De svenske tvillingsøstrene skal angivelig kjempe om hverandres ektemenn.

FORRÅDT: Cecilia Bönström opplevde at tvillingsøsteren og ektemannen angivelig hadde en affære. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB
FORRÅDT: Cecilia Bönström opplevde at tvillingsøsteren og ektemannen angivelig hadde en affære. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Tvillingsøstre, en skilsmisse og en affære er gode ingredienser i en ordentlig sosietets-skandale.

Det ser altså ut til at de svenske Bönström-søstrene - eksmodell Charlotte (50) og moteprofilen Cecilia (50), sørger for akkurat det.

Charlotte har i mer enn 20 år vært gift med restauranteier Vittorio Assaf, og har to barn med ham.

Cecilia på sin side var gift med grunnleggeren av motehuset Zadig & Voltaire, Thierry Gillier.

Bekrefter affære

Problemet er imidlertid at førstnevnte skal ha fått et litt for tett forhold til svogeren Gillier. Det forteller en anonym kilde til Page Six.

- Charlotte hadde en affære med Gillier og det knuste hjertet til Cecilia. Stakkars, forrådt av både sin ektemann og sin tvillingsøster, sier vedkommende.

FLØRT: Cristian Brennhovd, kjent fra «Ex on the Beach», har møtt en ny dame, Caroline Nitter. Visstnok har det ikke vært bare bare, for Caroline er kjenning av Cristians eks, Sandra Fjeldberg. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Nå går det visstnok rykter om at Cecilia har tatt hevn ved å inngå en affære med den forsmådde eksmannen Assaf. Det avkrefter han selv imidlertid overfor tabloidavisen. Han bekrefter på den annen side at kona hadde en affære med Gillier.

- Charlotte og jeg er i ferd med å skille oss - hun vil gifte seg på nytt. Hun skal gifte seg med Thierry Gillier, eksmannen til søsteren hennes, sier han.

- Det er veldig vanskelig. Men jeg har ingenting å gjøre med søsteren til Charlotte, fortsetter han.

Ut mot familien på Instagram

Det er ikke lett å holde tunga i munnen her, og flere anonyme kilder sier til Page Six at det hele er et kaos uten like.

- Gud, for et drama. En skulle trodd det var andre menn rundt tvillingsøsteren din enn ektemannen din, sier hun.

Ifølge nettstedet skal Cecilia ha funnet ut om affæren i mars 2020, da hun publiserte et innlegg på Instagram som angivelig er rettet mot familiefeiden.

- RISKY: Ny sesong av skandale-programmet «Temptation Island» har startet på TV 2 Sumo, og dette kan virkelig gå alle veier. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Du ser etter tre ting generelt i en person - intelligens, energi og integritet. Hvis de ikke har den siste, trenger du ikke engang å bry deg med de to første», skal hun ha skrevet, samtidig som søsteren og ektemannen ble tagget i innlegget.

Charlotte nekter å bekrefte eller avkrefte noe overfor Page Six, men sier at hun er mest opptatt av sine barn.

Cecilia har ikke svart avisen.

LES OGSÅ: Kjærestene var utro - med hverandre

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer