GÅR SOLO: Etter å ha vært Norges mest populære humorduo i flere år, velger nå Harald Eia og Bård tufte Johansen å gjøre prosjekter på hver sin kant. Foto: SCANPIX
GÅR SOLO: Etter å ha vært Norges mest populære humorduo i flere år, velger nå Harald Eia og Bård tufte Johansen å gjøre prosjekter på hver sin kant. Foto: SCANPIX Vis mer

Skiller lag

- Det er alltid gøy å gjøre noe hver for seg.

SEHER.NO: Bård Tufte Johansen (39) og Harald Eia (42) fant hverandre i ungdomsredaksjonen "U" i 1994, og siden den gang har humorduoen underholdt det norske folk. Nå har de to imidlertid bestemt seg for å skille lag, og gjøre prosjekter på hver sin kant.

- Det er alltid gøy å gjøre noe hver for seg, sier Eia til dagens VG.

Eia er på sin siden i gang med å skrive et programkonsept for NRK, mens Bård Tufte Johansen har startet på et eget TV-prosjekt sammen med forfatter og journalist Joachim Førsund (37).

Eia skal på sin side legge humoren på hylla og gå tilbake til sine røtter som sosiolog, skriver VG.

- Det blir et populærvitenskapelig program med en skarpere kant enn vanlig. Det skal dreie seg om en del kontroverseielle ting hvor jeg skal ta en del av det jeg har ment og trodd og se om det holder vann. Det blir de store spørsmålene om kjønn, vold og sex og sånn, sier Eia.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Tar seg godt betalt