SLUTTER: - Jeg har fulgt Tone helt siden jeg jobbet med henne i EMI i 2005, det begynner å bli noen år nå, så det føles riktig å gjøre noe annet, sier Tone Damli Aaaberges manager, Cato Ingebretsen.  Foto: SCANPIX
SLUTTER: - Jeg har fulgt Tone helt siden jeg jobbet med henne i EMI i 2005, det begynner å bli noen år nå, så det føles riktig å gjøre noe annet, sier Tone Damli Aaaberges manager, Cato Ingebretsen. Foto: SCANPIXVis mer

Skiller lag med manageren

- Det føles riktig å gjøre noe annet, sier Tones manager.

SEHER.NO: Lørdag deltar Tone Damli Aaberge (20) i årets andre Melodi Grand Prix-delfinale, som avholdes i Bodø. Bare én dag før kommer nyheten om at den norske sangstjernen bryter med sin manager, Cato Ingebretsen (44).

- Jeg har fulgt Tone helt siden jeg jobbet med henne i EMI i 2005, det begynner å bli noen år nå, så det føles riktig å gjøre noe annet. Men det er klart at når man har jobbet med noen i så mange år, så er det ikke en lett beslutning, sier Ingebretsen til VG.

Manageren, som har jobbet med Sogndal-jenta, samt hennes musikerkollega Sichelle Aksum (20) i David Eriksens Eccentric Music, sluttet i jobben for cirka én måned siden.

- Cato slutter for å starte for seg selv. Akkurat nå er det jeg som har hovedansvaret når det gjelder Tones karriere, noe jeg egentlig har vært med på hele veien. Jeg ser likevel etter en erstatter da det blir litt mye for meg alene, forteller superprodusent David Eriksen til avisen.

I lørdagens MGP-delfinale skal Tone Damli Aaberge synge låta "Butterflies".
Tone Damli Aaberge skal delta i konkurransen. 

Hun fortalte i TV 2s "Waschera" hvorfor hun valgte å bli med i år:

- Grunnen til at jeg blir med nå, er fordi jeg skal gi ut plate. Nå til dags er det vanskelig å selge plater. Det er om å gjøre å vise frem musikken sin mest mulig, uansett hvor, sa hun.

Og fortsatte:

- Og jeg tenkte: Ok, Grand Prix, mange seere, bred gruppe... perfekt!

Tone fortalte også at plata, som er hennes tredje, vil komme ut i mars. I 2006 debuterte hun med "Bliss", og to år senere kom "Sweet Fever".

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik høres MGP-Tone ut