<strong>GOD GLID:</strong> Dæhlie satser ikke bare på egne klær. Han er også stor innen eiendom. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GOD GLID: Dæhlie satser ikke bare på egne klær. Han er også stor innen eiendom. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Skikonge og eiendomsbaron

Bjørn Dæhlie tjente 60 millioner kroner i skisporet, men det har ikke kladdet i eiendomsbransjen heller...

Publisert
Sist oppdatert

På god glid!

Bjørn Dæhlie begynte med et par ski og staver. Nå er han blitt eiendomskonge, og skal i følge bladet Kapital være god for 150 millioner kroner!


Se skikongens imperium i bildekarusellen til høyre! Klikk her.


I tillegg til eneboligen på 300 kvadratmeter i Nannestad har Dæhlie fritidseiendommer på Kvitfjell, i Trysil, Kragerø, Spania og Sverige. Men han har ikke bare kjøpt eiendommer til seg selv. Sammen med medinvestorer står han bak de nye tinghusene på Eidsvoll og Ski i Akershus.


Våren 2006 starter Dæhlie byggingen av et nytt tinghus i Hønefoss. Fra før av står han bak oppføringen av den nye politistasjonen i Ski, og han kjemper om å få kontraktene for utviklingen av tinghus både i Haugesund og på Gjøvik.


I tillegg har Dæhlie gått tungt inn for byggingen av ferieboliger i Sverige. I følge Aftenposten investerte han 45 millioner kroner i alpinstedet Åre, der det skal oppføres luksusleiligheter til priser mellom 2,7 og 6 millioner kroner.


Her hjemme har skikongen vært involvert i utviklingen av 16 leilighet i feriebyen Drøbak ved Oslofjorden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer