«Paradise Hotel»:

- Skikkelig skremmende

Emmelie Strand (20) opplevde det store marerittet i Mexico.

SYK: Emmelie Strand måtte til legevakt midt i innspillingen. Foto: NENT Group
SYK: Emmelie Strand måtte til legevakt midt i innspillingen. Foto: NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uka gikk startskuddet for årets sesong av «Paradise Hotel». Tolv deltakere har sjekket inn på hotellet, men for 20 år gamle Emmelie Strand fra Sarpsborg får oppholdet en dramatisk start.

Hun var fraværende i store deler av tirsdagens episode, og seerne fikk beskjed om at hun var på legevakta fordi hun var dehydrert.

- Jeg begynte å føle meg dårlig, så jeg tenkte at det bare var nerver. Jeg hadde spist og drukket og slikt, men etter hvert så mistet jeg kraften i armene og begynte å bli borte og få frysninger, sier 20-åringen til Se og Hør.

VG omtalte saken først.

Strand skjønte ikke hva det var. Hun sleit med hodepine, men sa ikke noe til produksjonen med det første. Etter hvert følte hun seg bedre, men om natta våknet hun og måtte kaste opp.

Til legevakt

Hun la seg igjen seinere, men fikk ikke sove. Hun kastet opp flere ganger natta gjennom, men hun var fast bestemt på at det ikke var noe alvorlig. Produksjonen sjekket også til henne flere ganger.

Om morgenen dagen etter var hun fortsatt dårlig, men hun sleit med matlyst og kvalme. Da hun forsøkte å spise litt melon, kastet hun opp med det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer