- Skikkelig kvalmt å tenke på

Stjernens datter liker dårlig at faren er et sexsymbol.

EKKELT: Tomine Harket liker ikke at folk ser på faren sin som et sexsymbol. Foto: Anders Myhren/Seher.no
EKKELT: Tomine Harket liker ikke at folk ser på faren sin som et sexsymbol. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Lørdag kveld var det klart for a-has aller siste konsert. Helt siden tidlig på 1980-tallet har kvinner hylt og grått av å se Morten Harket på scenen. At vokalisten blir sett på som et sexsymbol, synes ikke datteren, Tomine Harket (17) noe særlig om.

- Æsj, det er dritekkelt. Skikkelig kvalmt å tenke på. Jeg tenkte faktisk på det fordi jeg synes The Killers-vokalist Brandon Flowers er så digg. Han er 29 år og har kone og barn, men jeg tenkte: Hva så?, sier hun til VG, før hun kommer på:

- Æsj, det er jo akkurat slik folk tenker om pappa...

Til VG forteller den tidligere Melodi Grand Prix-deltageren at hun for tre år siden hadde en skremmende opplevelse, da hun fant en sekk med fanpost til faren.

- Jeg fant en sekk med fanbrev på loftet. Der var det brev fra en dame som la ved bilder av seg og familien sin. Hun elsket a-ha, og det virket som hun var forelsket i pappa. Men han kan jo ikke svare alle som skriver. Det likte hun tydeligvis ikke, og hadde sendt et brev der hun hadde tegnet pappa med en stor kniv gjennom hodet. Jeg fikk sjokk, ble «psykoredd» og begynte å gråte.

Tomine studerer og jobber for tiden med musikken sin i Tyskland.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen!