Pete Davidson:

- Skikkelig drittfølelse

Pete Davidson har fått mye oppmerksomhet for kjærlighetslivet sitt.

EKSER: Kim Kardashian og Pete Davidson gikk fra hverandre i fjor sommer. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
EKSER: Kim Kardashian og Pete Davidson gikk fra hverandre i fjor sommer. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

Komiker Pete Davidson (29) har vært mye i mediene de siste årene, etter å ha datet en rekke vakre kvinner i Hollywood.

Blant annet var han forlovet med Ariana Grande (29), og i fjor skapte han overskrifter med forholdet sitt til ingen ringere enn Kim Kardashian (41). Det sistnevnte forholdet tok slutt i fjor sommer, men det tok ikke lang tid før han ble koblet til nye, kjente ansikt.

Det er mange som har bitt seg merke i, og fulgt storøyd med på, Davidsons kjærlighetsliv og relasjoner.

I et intervju i podkasten Real Ones, åpner komikeren seg om sine tanker om at «alle» har en mening om kjærlighetslivet hans.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg tror det som skjedde var at jeg ble mer kjent før jobben ble det. Men jeg jobbet alltid. Altså, jeg er i 20-årene, og jeg har datet noen og av en eller annen grunn synes folk det er helt sykt og spennende, sier Davidson i podkasten, ifølge Daily Mail, før han fortsetter:

- Jeg synes ikke det er spennende. Jeg har vært i showbransjen halve livet mitt, i 14 -15 år, og på nasjonal tv. Og i løpet av 12 år har jeg datet kanskje ti mennesker. Jeg synes ikke det er så sinnsykt.

Videre legger han til at han stusser litt over det, fordi han selv ikke viser frem kjærlighetslivet sitt på sosiale medier.

Davidson forteller at han ikke har brukt sosiale medier for å kontakte noen av sine tidligere flammer, men at han har møtt dem alle via jobb. Videre legger han til at på tross av jobben han gjør, er det ikke jobben hans som blir snakket om, men datinglivet.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

- Og det er en skikkelig drittfølelse, sier han.

Det var høsten i 2021 at Davidson og realitystjernen Kim Kardashian offentliggjorde forholdet, etter at de kysset på Saturday Night Live. Siden forholdet tok slutt i fjor, har han blitt sett med Emily Ratajkowski (31), men den korte relasjonen tok slutt på tampen av fjoråret.

Noen uker senere ble komikeren koblet til skuespiller Chase Sui (26). Dette har fått mye oppmerksomhet, men duoen har kun omtalt det som et «godt vennskap».

LES OGSÅ: Slår tilbake: - Jeg klandrer ingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer