«Sommerhytta»:

- Skikkelig dritt

Fire par kjempet om seieren i «Sommerhytta», men bare ett par kunne gå seirende ut.

LITT BITTERT: Lina og Eldan fikk den sure andreplassen i «Sommerhytta». Vi tok en prat med de rett etter finalen var ferdig. Video: Steffen Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ti uker har gått siden fire unge kjærestepar kunne innta Nes Strandhager, i håp om å realisere den store hyttedrømmen.

Torsdag kveld var det tid for finale i det populære programmet «Sommerhytta», og ivrige seere fikk endelig se hvem som tok hjem seieren.

Det var til slutt Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin som gikk seirende ut, og de får nå overta en egenbygget hytte til en verdi av tre millioner kroner.

Det betyr imidlertid at tre andre par måtte returnere til sine respektive hjem - «tomhendt».

- Skuffet

Det er ingen tvil om at nettopp «Sommerhytta» er en skuffende konkurranse å tape. Samtidig som seieren glipper, forsvinner også muligheten for å vinne en millionhytte - som hvert deltakerpar har lagt ned timevis av arbeid på.

- Det var skikkelig dritt, ler Lise Sakariassen på spørsmål fra Se og Hør om hvordan det føltes.

- Det var så mye forventninger den siste uka, og mange som hadde mulighet til å vinne. Jeg tenkte, i hvert fall før vi begynte, at: «Det er sikkert ikke så farlig hvis man ikke vinner, for man får en opplevelse», men vi ble skikkelig skuffet når resultatene var klare, legger kjæresten Lars Jørgensen til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer