Skihelg med alt inkludert

Som første norske skiarrangør presenterer Sportreiser weekendreiser til Alpene med "alt inkludert".

FRANSK FRISTELSE: I Les Arcs kan du få deg en skikkelig langhelg med alt inkludert fra snaue 5000 kroner. Foto: Sportsreiser
FRANSK FRISTELSE: I Les Arcs kan du få deg en skikkelig langhelg med alt inkludert fra snaue 5000 kroner. Foto: Sportsreiser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken er Star Tour Sportreisers nye katalog for vintersesongen 2007 på plass i reisebyårene. Som første norske skiarrangør presenterer Sportreiser weekend reiser til Alpene med ”alt inkludert”. Nye skisteder for alpinfrelste nordmenn blir sveitsiske Engelberg og franske Les Arcs. I tillegg er italienske Champoluc med egen Telemarksuke tilbake på skikartet. Totalt beregner Sportreiser at 15 000 nordmenn vil reise utenlands på alpinferie kommende vinter.

Weekend med barnevakt
Til nyheten Engelberg i Sveits blir det både ukesturer og weekendreiser. Weekend-pakken til Engelberg er "All Inclusive", og inneholder fly, hotell, alle måltider, drikke, snacks, heiskort, ski- og snowboardguide, barnevakt og nattklubb. Så her er det bare å spenne på seg skiene fra første sekund – alt annet er tatt hånd om.- Engelberg er en perle av et skisted, sier Sportreisers produktsjef Albert Arli entusiastisk. – Vi har jobbet hardt for å få dette som et eget skireisemål fra Norge, og jeg er veldig fornøyd med at vi har lykkes. Ikke minst er jeg fornøyd med at vi også har fått til weekeenpakker for de med litt mindre tid men med like stor skiglede, avslutter Arli.

Gutta på tur
En alpetur er en sosial og aktiv ferie. Stadig flere slår seg sammen og reiser på skiferie med venner og venners venner melder Sportreiser. Sist vinter reiste 25 prosent av Sportsreisers skikunder i en eller annen form for gruppe.


- De fleste gruppene er ”gutta på tur”, forteller Albert Arli, produktsjef i Star Tour Sportreiser. Og mest populært blant gutta er Østerrike, fulgt av Frankrike og Sveits, fastslår Arli. Han legger ikke legger på at han håper at også både jenter og familier kommer enda mer på banen – rettere sagt i bakken.

Direkte med SASBraathens
Star Tour Sportsreiser vil fly direkte til Innsbruck og Geneve med SASBraathens i vinter. Totalt vil arrangøren frakte 11 000 fra Skandinavia til Alpene – av disse 3500 fra Norge.


NYHET: Engelberg
Høyde over havet: 1050 m
Høyeste skipunkt: 3020 moh
Kjørelengde: 82 km
Svarte bakker: 2. Røde bakker: 25. Blå bakker: 11
Heiser: 28
Langrenn: Ja, 36 km
Restauranter: ca 50
Nattklubber/barer: ca 10
Heiskort 6 dgr fre: 1540 SEK
Skileie 6 dgr fre: 700 SEK
Weekend-priser (torsdag - søndag) med alt inkludert:
Fra 6445 kr. Fly til Zürich.NYHET: Les Arcs
Byens høyde over havet: 1800 m
Høyeste skipunkt: 3250 moh
Total pistlengde: 425 km
Svarte bakker: 29. Røda bakker: 66. Blå bakker: 132
Heiser: 141
Langrenn: Ja, 135 km i Paradiski
Restauranter: ca 50 i hele området
Nattklubber/barer: ca 10 i hele området
Heiskort 6 dgr Paradiski fra: 2210 SEK
Skileie 6 dgr fra: 1200 SEK
Weekend-priser (torsdag - søndag) med alt inkludert:
Fra 4995 kr. Fly til Geneve.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer