KJOLE NR.1: Jennifer Lawrences røde Dior-kjole sikret henne en plass på listen over de best kledde.  Foto: FameFlynet
KJOLE NR.1: Jennifer Lawrences røde Dior-kjole sikret henne en plass på listen over de best kledde. Foto: FameFlynetVis mer

Skiftet til knust glass etter Oscar-nederlaget

Jennifer Lawrence var langt fra den eneste som sparte den frekkeste kjolen til etterfesten.

SEOGHØR.NO: Det ble ingen Oscar-pris til Jennifer Lawrence (23) som var nominert til beste kvinnelige birolle for «American Hustle», men skuespilleren sørget for at alles øyne var på henne da hun entret Vanity Fairs afterparty.

I en glitrende minikjole var den vakre 23-åringen et blikkfang. Den korte kjolen fra Tom Ford var laget i knust glass og blinket da fotografene blitzet i vei.

Mange av de største stjernene ville ikke la seg fotografere to ganger i samme kjole og hadde med seg kjoleskift til etter-festen. Og mens det var glitter og glamour på prisutdelingen var de frekkeste kjolene spart til afterparty.

Her kan du se alle kjolene fra Oscar-utdelingen.

Sexy supermodeller

Særlig supermodellene vekket oppsikt på Vanity Fairs røde løper. Heidi Klum elsker å vise frem brystpartiet og kom i en lang utringet kjole fra Versace.

Ronaldos kjæreste Irina Shayk viste frem formene i en trang kjole med generøs kløft, det samme gjorde Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr, som nylig annonserte bruddet fra skuespiller Orlando Bloom.

LES OGSÅ: Her er din dom over Oscar-kjolene

[views:embed:node_embed:block:69732]