Skiftet religion etter bruddet

Katie Holmes siste slag mot scientologien er å bli katolikk.

FØDT KATOLIKK: Katie ble døpt i den katolske kirken, og gikk på den katolske jenteskolen Notre Dame Academy i Ohio. Foto: Fame Flynet
FØDT KATOLIKK: Katie ble døpt i den katolske kirken, og gikk på den katolske jenteskolen Notre Dame Academy i Ohio. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Katie Holmes (33) har siden bruddet med Tom Cruise (50) gjort flere grep for å distansere seg både fra han og religionen hans. Men den svært opptatte skuespillerinnen har ikke noe imot religion. Faktisk meldte hun seg nettopp inn i en ny kirke.

- Katie har formelt bekreftet at hun vender tilbake til den katolske kirken, og har meldt seg inn i St. Francis Xaviers kirke i New York, sier en kilde ifølge Daily Mail.

Den katolske kirken hun angivelig har meldt seg inn i, er over 150 år gammel, og sto ferdig i 1882, da den ble gjenoppbygget etter at den forrige ble revet.

- Alle er utrolig glade for at Katie har blitt med oss. Hun har enda ikke kommet til gudstjeneste, men når hun først gjør det, vil alle ønske henne velkommen med åpne armer, sier et medlem av kirken til Huffington Post.

Til tross for spekulasjoner om at Katie heller vil at datteren Suri (6) skal bli kristen, sto det spesifisert i skillsmisseavtalen at verken Tom eller Katie, skal kunne snakke om religion med datteren lenger.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tom cruise - Nektet Katie «Dawson's Creek»-comeback