Skiftet navn på babyen

Kourtney Kardashian ombestemte seg etter at datteren var født.

FAMILIEN PÅ TUR: Åtte dager før fødselen tok høygravide Kourtney seg en tur ut med søsteren Kim, kjæresten hennes Kanye West, sønnen hennes Mason, og mannen sin Scott. Foto: Fame Flynet
FAMILIEN PÅ TUR: Åtte dager før fødselen tok høygravide Kourtney seg en tur ut med søsteren Kim, kjæresten hennes Kanye West, sønnen hennes Mason, og mannen sin Scott. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kourtney Kardashian (33) er kjent fra realityserien om «Søstrene Kardashian». Tidligere i juli ble hun mor for andre gang, til datteren Penelope Scotland Disick. Men det var ikke det opprinnelige navnet hun og kjæresten Scott (29) hadde tenkt seg.

En innsider forteller at paret opprinnelig hadde planlagt å kalle babyen for Mila, men de byttet til Penelope, skriver nettstedet US Magazine.

Fødselen ble selvfølgelig filmet, og skal sendes i tv-serien som går på norske TV 2 Bliss. Datterens mellomnavn «Scotland», er mest sannsynlig valgt fordi bestemoren til Kardashian-jentene, Mary Jo, kommer fra Scotland. Hun driver en butikk med barneklær.

Under graviditeten har Kourtneys kjæreste gjort narr av henne for å være for tjukk. Senere skal hun ha blitt så sur at hun kastet ham ut av huset sitt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går det galt for Kourtney - Se videoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer