Skiftet dialekt etter koma

Legene trodde George Michael var hjerneskadet.

JEG ER I LIVE: Slik ser han ut i sin nyeste musikkvideo til sangen «White Light» der George synger om gleden av å fortsatt være i live. Foto: Fame Flynet
JEG ER I LIVE: Slik ser han ut i sin nyeste musikkvideo til sangen «White Light» der George synger om gleden av å fortsatt være i live. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ved juletider i fjor ble det kjent at sangeren George Michael (49) var innlagt på sykehus. Der ble «Wham»-stjernen behandlet for en dødelig lungebetennelse, og nå avslører sangeren at han lå i koma i tre uker. Da han våknet opp, trodde legene at noe svært alvorlig hadde skjedd.

- Det første legene spurte meg, er om jeg visste hvem jeg var. Og da svarte jeg «Jeg er kongen av verden» med en vest-britisk dialekt, sier Michael ifølge The Sun.

Legene trodde angivelig at sangeren hadde en spesiell hjerneskade, hvor pasienter snakker et annet språk etter komaen. Faren var at sangeren ville snakke sånn for resten av livet. Men George har en forklaring

- Under turneen før det hele skjedde, hadde jeg og en venn blitt avhengig av komiserien «Nighty Night», og brukte mye tid på å etterligne hovedrollen i serien. Det var angivelig slik jeg snakket da jeg våknet opp.


Tirsdag slapp sangerens sin første musikkvideo på åtte år, der han synger «I'm alive» (jeg lever) gjentatte ganger i refrenget.

Under innspillingen av videoen skapte en sebra trøbbel ved å kræsje inn i kameraer og bæsje på settet. I videoen får også Kate Moss endelig være med i en George Michael video, etter å ha ventet i 22 år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lagt inn på sykehus i Wien  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer