#FreeBritney

Skeptiske fans: - Hva gir de deg?

Poplegenden vekker reaksjoner hos følgerne med ny video.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popikonet Britney Spears (38) har blitt omtalt i bøtter og spann den siste tiden, både for sine tilsynelatende noe kryptiske Instagram-innlegg, men også for den svært omstridte vergemålsaken som blusset opp i sommer.

Nå er fansen atter en gang bekymret for hvordan stjernen virkelig har det.

I en ny Instagram-video forklarer sangeren hvor lærerik og artig årets sommer har vært for henne. Medier som Daily Mail og Entertainment Tonight har omtalt den ferske videoen, og skriver at «Toxic»-sangeren virker glad og optimistisk.

Fansen stiller seg derimot skeptiske til poplegendens lystige fremtoning.

View this post on Instagram

🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Livet er fylt med spontane gaver

Britney Spears innleder den nevnte Instagram-videoen med:

«I går kjente jeg at høsten har ankommet, og jeg fant fram alle jakkene mine. Neste dag var det veldig varmt, utrolig forvirrende. Denne sommeren har vært veldig morsom for meg, jeg lærte så mye, jeg lo så mye og jeg svømte så mye. Men det viktigste jeg har lært denne sommeren er at livet er fylt med spontane gaver.» sier popstjernen.

Hun avslutter videoen med noen visdomsord, og oppfordrer alle til å «roe seg litt ned og omfavne de spontane gavene» man får i livet. Hun håper også at alle har hatt en like fin sommer som det hun selv har hatt.

KJÆRESTER: Britney Spears bekreftet forholdet sitt med Sam Asghari i 2017, og har vært sammen med den personlige treneren siden det. Foto: Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD/ AFP/ NTB
KJÆRESTER: Britney Spears bekreftet forholdet sitt med Sam Asghari i 2017, og har vært sammen med den personlige treneren siden det. Foto: Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD/ AFP/ NTB Vis mer

I havet av bekymrede fans har «Toxic»-sangerens nåværende kjæreste, Sam Asghari (26), også lagt igjen en kommentar. «Du er en spontan gave til denne verden», skriver kjæresten under videoen, etterfulgt av tre røde hjerte-emojier.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Bekymret kommentarfelt

I kommentarfeltet florerer det som nevnt med kommentarer fra fansen - som ikke helt kjøper budskapet i videoen.

«Brit, det ser ut som du ikke har sovet på flere dager, men du prøver å se og høres ut som du er full av energi. Hva er det de gir deg?» skriver en fan under innlegget.

En annen konto kommenterer: «Stemmen hennes rister og det ser som hun leser fra et manus»

Bekymringsmeldingene kan man finne igjen under flere av videoene på popstjernens Instagram-konto, men hun har tidligere prøvd å forklare til fansen at hun er lykkelig.

I sommer skrev hun blant annet i et innlegg at hun «forstår at ikke alle liker eller skjønner buskapene» hun legger ut på Instagram, men at det er sitt ekte og autentiske selv hun formidler på kontoen.

Strid om vergemålet

Sangeren har den siste tiden vært involvert i en rettslig strid om å fjerne faren, Jamie Spears (68), som verge. I første omgang var vergemålet bare ment å være midlertidig, men løsningen ble etter hvert permanent. Slik har det vært siden 2008.

FAR OG DATTER: James Spears (68) har vært datterens verge i 12 år, men nå ønsker Britney å endre vergemålet. Foto: AP Photo/ NTB
FAR OG DATTER: James Spears (68) har vært datterens verge i 12 år, men nå ønsker Britney å endre vergemålet. Foto: AP Photo/ NTB Vis mer

I august kom nyheten om at sangstjernen ønsket å gjøre drastiske endringer i sitt mangeårige vergemål. Fram til september i fjor var det Britneys far som hadde fullmakten over Britneys eiendeler, personlige beslutninger og spørsmål knyttet til hennes psykiske helse.

I fjor høst tok Jodi Montgomery over stafettpinnen etter at faren ble syk, og ble Britneys verge. 68-åringen forble verge for datterens økonomi, men nylig trådte han tilbake i rollen som verge for fullt.

Fansen har på sin side vært bekymret for at faren utnytter sangstjernen, og flere konspirasjonsteorier om Spears' velvære har blant annet dukket opp på appen TikTok under hashtaggen #FreeBritney.

- Alle disse konspirasjonsteoretikerne vet ingenting. Verden har ikke peiling. Det er opp til retten i California å bestemme hva som er best for datteren min. Det er ingen andres sak, fortalte Britneys far til PageSix i starten av august.

Ifølge Entertainment Tonight - som henviser til nylige rettsdokumenter - deler ikke Britney farens visjon om en fremtid der hun fortsetter å opptre, og hun ønsker nå at han skal få mindre kontroll over hennes eiendom. Dato for en ny høring om vergemålet er satt til 10. november, ifølge People.

LES OGSÅ: Søsteren kaster seg inn i krigen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer