FIKK DANSETIPS: "Skal vi danse"-vinner Elena Bokoreva Wilulsrud ga Petter Pilgaard noen dansetips da de to møttes under innspillingen av Seher.nos julevideo. Petter hevder imidlertid er skeptisk til å bli med i "Skal vi danse", dersom han skulle få til Foto: Kirsti Ertsås/Seher.no
FIKK DANSETIPS: "Skal vi danse"-vinner Elena Bokoreva Wilulsrud ga Petter Pilgaard noen dansetips da de to møttes under innspillingen av Seher.nos julevideo. Petter hevder imidlertid er skeptisk til å bli med i "Skal vi danse", dersom han skulle få til Foto: Kirsti Ertsås/Seher.noVis mer

- Skeptisk til "Skal vi danse"

Men mammas drøm kan få Petter Pilgaard til å følge i Carsten Skjelbreids fotspor...

SEHER.NO: "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard overrasket mange da han søndag steppet inn som dansevikar for en skadet Svein Østvik under TV3s direktesendte "Rød Nese-aksjon".

Med kun to dagers forberedelse kastet 29-åringen seg ut i en heftig samba med Sveins partner fra årets "Skal vi danse", Nadya Khamitskaya.Og Petter innrømmer at han fikk mye skryt etter showet - der også "Skal vi danse"-deltaker Triana Iglesias viste frem sine kunster.

- Det var mange som syntes det var tøft gjort. Jeg ble aldri nervøs, men var mest opptatt av å ikke gjøre skam på Nadya, som jo er en proff danser, smiler han til Seher.no.

Petter tok derfor gjerne imot noen dansetips fra Elena Bokoreva Wiulsrud (23), da de to møttes under innspillingen av Seher.nos kjendisspekkete julevideo, som har premiere senere i desember.

Pilgaard hevder hans danse-erfaring kun består av et swing-kurs som liten, og at den eneste dansen han er vant med er lett risting med champagneflaske i hånden på byen.

Han ler derfor på spørsmålet om han er klar for å prøve seg på TV 2-parketten, hvis han skulle bli spurt om å være med i en ny sesong av "Skal vi danse".

- Jeg er skeptisk til "Skal vi danse", selv om det er flere venner som har spurt meg om det samme, hehe. Jeg skal selvfølgelig vurdere det hvis jeg blir spurt, moren min hadde blitt veldig stolt. Men jeg er nok bedre på "skompa-dansing", smiler han.

Selv om han nøler med å ta på seg danseskoene selv, avslører Petter at han har fulgt med på de fleste av programmene i årets "Skal vi danse".

- Jeg kjenner jo både Svein og Triana godt. Og jeg synes spesielt Triana var flink som klarte å komme så langt. Derfor var det også gøy å danse med henne på "Rød nese"-scenen, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Vi er fortsatt like forelsket