CELEBERT BESØK: I januar var den Barbados-fødte superstjernen Rihanna på plass i Oslo for å gjeste suksessshowet "Skavlan". Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
CELEBERT BESØK: I januar var den Barbados-fødte superstjernen Rihanna på plass i Oslo for å gjeste suksessshowet "Skavlan". Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Skavlan var skikkelig kult

Og det er en ting Rihanna husker spesielt godt fra programmet...

SEHER.NO: Produsentduoen Mikkel S. Eriksen (37) og Tor-Erik hermansen (37) i norske Stargate, var de første som fikk samarbeide i studio med superstjernen Rihanna (22) etter den brutale voldsepisoden hun ble utsatt for i fjor.

Til VG forteller superstjernen at den norske duoen har vært svært støttende etter at hun ble banket opp av ekskjæresten Chris Brown (22).

- Både Mikkel og Tor har vært veldig støttende det siste året. Vi har vært som en familie helt siden vi startet å jobbe sammen, og de kjenner meg veldig godt. Derfor føltes det også  mest riktig å jobbe med dem da jeg begynte å jobbe med min nyeste plate.

I januar gjestet Rihanna Fredrik Skavlans norsk-svenske programkonsept "Skavlan", og til VG roser 22-åringen Norgesbesøket og intervjuet opp i skyene.

- Skavlan, ja! Det var skikkelig kult og et av de mest fornøyelige intervjuene jeg har gjort. Det var også veldig morsomt å være i studio ettersom det skjedde så mye rart. Jeg husker spesielt den stygge hunden med den lange tungen. Den var rar og søt på samme tid, hvis det går an å si det, sier hun til avisen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik kaffer Skavlan superstjernene