Skavlan tar til tårene av «Downton Abbey»

. Han skal være så streng, men så er han egentlig myk, sier den ferske fembarnsfaren Fredrik Skavlan om sin favoritt fra serien.

FAN AV «DOWNTON ABBEY»: Da talkshow-kongen Fredrik Skavlan gjestet radioprogrammet «P3morgen» nylig, røpet han at det godt kan komme en tåre når «Downton Abbey» er tilbake på TV. Søndag kveld går annen episode av den siste sesongen på NRK1. Foto: NTB Scanpix
FAN AV «DOWNTON ABBEY»: Da talkshow-kongen Fredrik Skavlan gjestet radioprogrammet «P3morgen» nylig, røpet han at det godt kan komme en tåre når «Downton Abbey» er tilbake på TV. Søndag kveld går annen episode av den siste sesongen på NRK1. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da programleder Fredrik Skavlan (49) og skuespiller Maria Bonnevie (42) ble foreldre for annen gang denne uken, var det neppe et tørt øye på fødestuen.

Men da NRK-profilen gjestet «P3morgen» mandag, knappe tre dager før fødselen, fortalte Skavlan at han nylig hadde grått av en annen «forløsning».

På spørsmål fra programleder Silje Nordnes (30) om når han gråt sist, innrømmet den dengang vordende fembarnsfaren at han hadde tatt til tårene kvelden før.

- Dette her er jo grusomt, men det var i går. Det var «Downton Abbey». Og dette skjer hver gang de har sesongåpning. Da er jeg så mør, forteller Fredrik Skavlan i radioprogrammet.

Saken fortsetter under bildet.

Blir rørt av jarlen

49-åringen, som er godt fornøyd med fem barn, røpet videre at det spesielt er én rollefigur i den populære, britiske dramaserien han er svak for.

- Og det er alltid samme person i «Downton Abbey» som får meg til å gråte. Pappa’n (jarlen av Grantham, journ.anm.)! Det er noe med ham som er… han skal både være så streng, men så er han egentlig myk. De scenene der, sier Skavlan i «P3morgen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer