Fredrik Skavlan:

Skavlan saksøkes

En snekker har gått til søksmål for en ubetalt regning på en halv million kroner.

SAKSØKES: Fredrik Skavlan saksøkes for en ubetalt regning på rundt 500 000 kroner. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKES: Fredrik Skavlan saksøkes for en ubetalt regning på rundt 500 000 kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (53) saksøkes for en ubetalt regning på rundt 500 000 kroner, melder VG.

Ifølge avisen er det tømrermester Kjetil Eriksen i Kjetil Eriksen AS som gått til søksmål mot 53-åringen. Det skal dreie seg om arbeid utført på Skavlans bolig på Oslos vestkant.

– Nei, det er vel rundt 500.000 kroner, kanskje. Men nå kommer den saken opp i desember, så vi får nesten vente og se hva som skjer før det, sier Eriksen til avisen.

Saken er berammet i Oslo tingrett 16.-18. desember.

Ole Johan Prytz, Fredrik Skavlans advokat, sier til avisa at saken mot tømrermesteren har oppstått i etterkant av renoveringen av Skavlans bolig.

53-åringen skal nemlig har vært opptatt av å bevare boligens originale uttrykk, og tømrermesteren ble engasjert for å restaurere de originale vinduene.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

Travelt liv

Programlederen og samboer Maria Bonnevie (46) kjøpte sommeren 2018 halvparten av en tomannsbolig på Oslos vestkant – til 21,6 millioner kroner. Kjøpesummen var 3,6 millioner over prisantydningen.

SEKSBARNSFAR: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har tre barn sammen. Han har også tre barn fra tidligere forhold, og er dermed seksbarnsfar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
SEKSBARNSFAR: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har tre barn sammen. Han har også tre barn fra tidligere forhold, og er dermed seksbarnsfar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer

Huset står ifølge TV2 på gul liste hos Byantikvaren, og regnes derfor som et verneverdig kulturminne.

Journalisten og programlederen har vært en av Norges ledende talkshow-verter siden slutten av 90-tallet, først i seersuksessen «Først & sist», siden i «Skavlan».

Privat lever han og samboeren et travelt liv med karrierer og tre små barn. Skavlan har i tillegg de tre voksne barna Selma, Georg og Susanne Fergus Skavlan fra sitt tidligere ekteskap.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie møttes første gang da «Engelen»-stjerna gjestet hans daværende program, «Først & Sist», på starten av 2000-tallet.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at «nå får det være nok» (...) Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

LES OGSÅ: - Var redd for at et sjette barn skulle stresse meg enda mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer