Skavlan overrasket «Skam»-jentene

- Jeg gjør en ganske bra imitasjon av «Noora». Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under «Gullruten» i Bergen fredag, vant den superpopulære NRK-serien «Skam» priser for «Beste nye programserie» og «Beste TV-drama» «Beste nyskapning».

Blant de første til å gratulere skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen var Fredrik Skavlan (49).

Selv om det er liten tvil om at ungdomsserien har mange fans, kommer det kanskje overraskende på mange at nettopp Skavlan har trykket den til sitt hjerte. 

Da det ble klart at serien vant pris, strømmet han til for å vise sin støtte, til skuespillernes store glede. 

- Jeg har sett alt av «Skam». Det begynte med at min datter som var russ i fjor, så på serien. Jeg så ikke på det fordi jeg skulle dele ut pris, jeg ser «Skam» før «Game Of Thrones», sier en begeistret Skavlan til Seoghør.no.

Imiterer «Noora»

Til Seoghør.no sier avslører han i tillegg at han sjeldent ser serien alene. 

- Jeg og datteren min har et veldig bra forhold, så vi kan se det sammen. Hele familien ser på det. Jeg gjør en ganske bra imitasjon av «Noora», men jeg skal ikke gjøre det nå. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer