SUKSESS: Fredrik Skavlan har gjort stor suksess med sitt talkshow både i Norge og Sverige. Her er han i samtale med popartisten Cheryl Cole. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Fredrik Skavlan har gjort stor suksess med sitt talkshow både i Norge og Sverige. Her er han i samtale med popartisten Cheryl Cole. Foto: Stella PicturesVis mer

Skavlan måtte ty til sovepiller

- Jeg var nervøs fordi jeg gjorde så enormt store feil hele tiden.

SEOGHØR.NO: Programleder Fredrik Skavlan har hatt stor suksess både i Norge og Sverige med sitt talkshow, hvor han møter nasjonale og internasjonale kjendiser.

I 2009 flyttet 46-åringen sendingene sine fra Oslo til Stockholm, men til bladet Her og Nå sier Skavlan at han var svært usikker på mottagelsen han ville få.

Programlederen ble så nervøs at han måtte ty til sovepiller for å få nok søvn.

- Ja, jeg hadde en periode hvor jeg slet med å sove. I begynnelsen i Sverige  var jeg nervøs fordi jeg gjorde så enormt store feil hele tiden. Jeg visste ikke hvem noen var, eller om de forsto hva jeg sa. Men nå er jeg mer husvarm, så nå sover jeg egentlig ganske godt, sier han til bladet.

På NRKs høstlansering sa en skjeggete Skavlan til Seoghør.no at han gleder seg til den kommende sesongen.

- Jeg er på ingen måte klar. Det er nå vi jobber som mest og mest desperat. Det er fortsatt en måned igjen som vi har til å spikre de fantastiske bookingene vi nesten har. Det er sånne navn og historier som jeg til dels alltid har drømt om at vi skal få, men det er ikke spikret enda, forteller programlederen om den kommende sesongen.

I 2012 bestemte Skavlan seg for også å spille inn programmer i London, noe som blant annet har resultert i bedre tilgang på internasjonale gjester.

En av dem - den britiske TV-kokken Jamie Oliver - vakte i april oppsikt, da han kysset den norske artisten Maria Mena på munnen under sending.

«Jeg tror jeg er forelsket i Jamie Oliver. Og.. Han kysset meg!» skrev Mena på sin Twitter-side etter innspillingen.

LES OGSÅ:
- Tar meg ikke nær av kritikken