Skavlan latterliggjør Märthas engler

- Jeg tror vi er mange som lattermildt måpende har vært vitne til det siste av en lang rekke englestunt.

ENGLEBRÅK IGJEN: - Jeg tror vi er mange som lattermildt måpende har vært vitne til det siste av en lang rekke englestunt, skriver Jørgen Skavlan om prinsesse Märtha Louise. Foto: Scanpix
ENGLEBRÅK IGJEN: - Jeg tror vi er mange som lattermildt måpende har vært vitne til det siste av en lang rekke englestunt, skriver Jørgen Skavlan om prinsesse Märtha Louise. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I en kronikk i Aftenposten latterliggjør kjendislegen Jørgen Skavlan (54) Märthas siste sprell:

- Personlig har jeg lettere for å tro at én fjær faktisk kan bli til ti høns enn at én fjær kan falle av en røytende engel og havne i lommeboken min, skriver Jørgen Skavlan i en kronikk om Märthas nye englebok i Aftenposten.

Den kjente legen, som også er faren til Jenny Skavlan, klarer ikke å ta Märthas uttalelser om englefjærene som kom fra himmelen under en jordingseanse med Engleskolen helt seriøst:

- Jeg lever også rimelig trygt i troen om at jeg deler denne overbevisningen med størstedelen av det norske folk. Jeg tror vi er mange som lattermildt måpende har vært vitne til det siste av en lang rekke englestunt, skriver Jørgen.

Jørgens programlederbror Fredrik (45) hadde prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng (43) på besøk ved forrige boklansering, og heller ikke han tror på Märthas engler:

- Jeg tror ikke på engler. Personlig er jeg ikketroende, sa Fredrik til Side2 etter innspillingen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Märtha er ikke gal

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer