PÅ HØYDE MED DE AMERIKANSKE: Den norske talkshowkongen Fredrik Skavlan kan måle seg med de største i seertall. Foto: Scanpix
PÅ HØYDE MED DE AMERIKANSKE: Den norske talkshowkongen Fredrik Skavlan kan måle seg med de største i seertall. Foto: ScanpixVis mer

Skavlan er større enn Conan

- Det er litt skummelt, men gøy.

SEHER.NO: Talkshow kongen Fredrik Skavlan (43) kan endelig gi seg en klapp på skulderen. Nå har den norsk-svenske TV-suksessen "Skavlan" flere seere enn "The Tonight show" med Conan O'Brien.

I følge Aftonbladet er nå seertoppen på svimlende 2.925.000 seere, mens en av de mest kjente amerikanske talkshowvertene Conan O'Brien i forrige uke bare hadde 2,3 millioner seere.

- Det er fantastisk moro og så blir jeg nervøs av det. 2,5 millioner seere tilsvarer 285 år av publikums tid. Skjønner du?

- Tenk hvor mye man kunne få gjort på den tiden. Da kjenner man at dette bare må bli bra, sier han til Aftonbladet.

Den eneste som slår han i Europa er BBCs Jonathan Ross, som har rundt tre millioner seere.

Men hvis man bare regner med de amerikanske seerne, kan programlederen på gode dager nesten konkurrere med store navn som David Letterman fra "Late Show" som har mellom 3,5 og 5 millioner seere.

- Jeg har respekt for seertallene. Den dagen jeg ikke er nervøs før sendingene lenger så skal jeg slutte. Men jeg kjenner at jeg gjerne fortsetter å gjøre talkshow noen år til, sier Skavlan.

I fredagens "Skavlan" befester han sin posisjon når han får besøk av superstjernene Robbie Williams (35), samt Nobelkonsert-vertene Will Smith og Jada Pinkett Smith.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss påseher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til1901

LES OGSÅ:  Nå kommer de til Skavlan