Skavlan er blitt svigerfar

Georg Skavlan, den eldste sønnen til Fredrik Skavlan, er nå en gift mann.

GIFTET SEG: Fredrik Skavlans eldste sønn, Georg, har giftet seg med kjæresten Johanne Paasche. Foto: NTB Scanpix/Privat
GIFTET SEG: Fredrik Skavlans eldste sønn, Georg, har giftet seg med kjæresten Johanne Paasche. Foto: NTB Scanpix/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Journalist og programleder Fredrik Skavlan (53) har vært en av Norges ledende talkshow-verter siden slutten av 90-tallet, først i seersuksessen «Først & sist», siden i «Skavlan».

Privat er han samboer med skuespiller Maria Bonnevie (45) og sammen lever de et travelt liv med karrierer og tre små barn. Men Skavlan har i tillegg de tre voksne barna Selma, Georg og Susanne Fergus Skavlan fra sitt tidligere ekteskap.

Nå har Skavlans eldste sønn, Georg (29), giftet seg med kjæresten Johanne Paasche.

Vis mer

Åpnet opp om skilsmissen

Den glade nyheten bekrefter 29-åringen selv til Se og Hør, uten å ønske å kommentere ekteskapsinngåelsen ytterligere.

Georg er altså ett av de tre barna Fredrik Skavlan har med sin ekskone, Sophia Skavlan. De to ble samboere i 1983, og giftet seg seks år senere. Inntil Skavlans tv-karriere skjøt fart mot slutten av 90-tallet, fikk paret altså tre barn sammen. Så slo det sprekker i idyllen, og mens Skavlan ble programleder for «Først & sist», sto han midt i en skilsmisse.

I BRYLLUP: Her er Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie sammen med Fredriks eldste døtre, Selma (t.v) og Susanne, i Jenny Skavlan og Thomas Gullestads bryllup i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
I BRYLLUP: Her er Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie sammen med Fredriks eldste døtre, Selma (t.v) og Susanne, i Jenny Skavlan og Thomas Gullestads bryllup i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

I et intervju med svenske P1 har Skavlan selv åpnet opp om tiden rundt skilsmissen.

- Vi var formelt sett 32 år, men det var slutt før det. Det var vår beslutning. Vi møttes unge, fikk tre barn, og jeg begynte å jobbe i tv. Jeg tror jeg endret meg, sa han i P1-intervjuet, gjengitt av Expressen.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

53-åringen forklarte videre at han ble forelsket i en annen.

- Jeg ble forelsket i en researcher. Forstår du, «same old story». Det her var min 40-årskrise. Det var forferdelig. En skilsmisse tar tre år av livet ditt sies det, noe jeg tror er helt rett - minst.

Storfamilie

22 år etter at Skavlan ble far for første gang, fikk han og kjæresten Maria Bonnevie, som han møtte under en «Først & sist»-sending på begynnelsen av 2000-tallet, sitt første felles barn.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at «nå får det være nok» (...) Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

At Skavlans seks barn har et stort alderssprik, er det liten tvil om. Selv om han har vært nøye med å skjerme barna fra offentligheten, åpnet han opp tilværelsen med sin store familie til VG i fjor høst:

- De er i ganske forskjellige aldre. Det er jo to kull på en måte, men vi er heldige i den forstand at vi føler oss som en familie. De store henger også mye rundt oss og med oss, og deres mor er en del av storfamilien. Vi hjelper hverandre, sa Skavlan, og la til:

- De store barna er jo mest opptatt av at Vipps fungerer, haha. Og så skal de ha mat. De kommer for å spise. Men de synes det er veldig gøy med de små. Sånn sett må jeg ikke passe på dem. Min eldste blir jo 28 nå og har havnet i TV-bransjen. Én bedriver journalistikk og så har jeg én som studerer. Jeg synes det er lett jeg altså, jeg har fått rutine.

LES OGSÅ: Nå er de gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer