Tori Spelling og Dean McDermott:

Skattemyndighetene tømte Toris bankkonto

Pengeproblemene tårner seg opp for «Beverly Hills 90210»-stjernen.

PROBLEMER: De økonomiske problemene vil ingen ende ta for Tori Spelling og Dean McDermott. Foto: Splash News / NTB Scanpix
PROBLEMER: De økonomiske problemene vil ingen ende ta for Tori Spelling og Dean McDermott. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det har ved flere anledninger blitt kjent at «Beverly Hills 90210»- stjernen Tori Spelling (43) og hennes canadiske ektemannen Dean McDermott (50) har store økonomiske problemer.

Det kan imidlertid se ut til at de ikke vil bli kvitt problemene med det første. Nylig ble det nemlig kjent at paret, som har fem barn sammen, har blitt saksøkt av City National Bank. Dette skriver RadarOnline.

Møtte ikke opp i retten

Ifølge rettstdokumenter hentet fra domstolen i Los Angeles kommer det frem at paret skylder 200 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 1,7 millioner norske kroner.

FEM BARN: Nylig fødte Tori parets femte felles barn. Her sammen med barna Liam, Stella, Finn og Hattie på filmpremiere i 2016. Foto:
FEM BARN: Nylig fødte Tori parets femte felles barn. Her sammen med barna Liam, Stella, Finn og Hattie på filmpremiere i 2016. Foto: Vis mer

Paret har ikke svart på bankens søksmål, og det kan derfor se ut til at de vil bli nødt til å betale i dyre dommer for å bli kvitt gjelden.

Da det i april var planlagt rettsforhandlinger, dukket ikke stjerneparet opp i retten, men en ny høring er satt til 20. mai i år.

Søksmålet ble opprettet i desember i fjor og banken hevdet da at paret skylte omlag 3,5 millioner norske kroner. Det kommer frem i dokumentene at de kun har klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet.

Men problemene stopper ikke der.

Betalte ikke kredittkortregninger

Det har nemlig kommet frem at amerikanske skattemyndigheter har tømt parets kontoer grunnet en stor skattegjeld.

Også i november i 2016 ble Spelling saksøkt.

Da av kredittkortfirmaet American Express for og ikke ha betalt gjelden på kortet. Den gang skylte hun omlag 773 000 norske kroner.

Dette var andre gang firmaet måtte gå rettens vei for å nå frem hos skuespilleren. Hun skylte nemlig et stort beløp i januar 2016 også. Da var beløpet på omlag 330 000 norske kroner.

Sluttet å betale barnebidrag

Hennes mann har også måttet møte i retten pga økonomiske problemer.

. Senest i mars i år. Han skal angivelig ha skyldt ekskona penger til barnebidrag. Det kom da frem i retten at McDermott slet økonomisk og så seg nødt til å slutte å betale bidraget. Dette skriver BT.

I boken «Spelling it like it is» har «Beverly Hills 90210»-stjernen omtalt problemene sine.

«Det er ikke et mysterium hvorfor jeg har pengeproblemer. Jeg var rikere enn noen kan forestille seg. Men jeg kan ikke gi slipp på mine dyre vaner, selvom jeg har prøvd å leve mer simpelt», skrev hun i boken.

LES OGSÅ: Nå viser prins Harry og Meghan sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer