Skarsgård kysset Margot Robbie

Er dette Hollywoods nye superpar?

HET FLØRT: Alexander SKarsgår og Margot Robbie skal ha fått et svært godt øye til hverandre. Foto: Fame Flynet
HET FLØRT: Alexander SKarsgår og Margot Robbie skal ha fått et svært godt øye til hverandre. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Alexander Skarsgård (38) er en av filmbyens mest ettertraktede ungkarer. Nå svirrer ryktene om at han skal ha funnet tonen med «The Wolf of Wall Street»-stjernen Margot Robbie (24).

Duoen ble nemlig sett tett omslynget i helgen da de begge to var i Utah under Sundance Film Festival, skriver E!News.com.

Fredag festet paret sammen på flere ulike steder i byen, og da de deltok på 1Oak Tinder party slapp de virkelig følelsene løs.

- De var der til sent på kvelden og holdt hverandre i hendene. De så definitivt ut som et par, sier et øyevitne til nettstedet, og legger til:

- De klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre, og kysset i full offentlighet.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk virkelig fart på karrieren etter at hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i kinosuksessen "The Wolf of Wall Street".  Foto: All Over Press
GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk virkelig fart på karrieren etter at hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i kinosuksessen "The Wolf of Wall Street". Foto: All Over Press Vis mer

«True Blood»-kjekkasen spiller mot den australske skjønnheten i eventyrfilmen «Tarzan», som kommer på kino neste år, og det er slett ikke sjelden at skuespillere faller for hverandre på settet.

Brad Pitt og Angelina Jolie forelsket seg under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», Channing Tatum falt for kona Jenna da de spilte inn «Step Up», og Antonio Banderas og Melanie Griffith ble et par etter at de møttes på settet til  filmen «Two Much».

LES OGSÅ: - Jeg gråt som et lite barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer