Skarsgård favoritt til Tarzan-rolle

«True Blood»-kjekkasen kan snart bytte ut vampyrtennene med jungelhytte og apekatter.

LETTKLEDDE SCENER: Alexander Skarsgård har flere ganger kastet klærne i scener som denne i «True Blood». Foto: Stella Pictures
LETTKLEDDE SCENER: Alexander Skarsgård har flere ganger kastet klærne i scener som denne i «True Blood». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (36) har blitt et internasjonalt sex-symbol etter sine mange lettkledde scener i vampyr-serien «True Blood».

Nå kan Skarsgårds kvinnelige muligens se fram til mange scener med Skarsgård kun iført et lendeklede, etter at han har blitt lansert som favoritt til hovedrollen i en ny film om jungelhelten Tarzan.

Ifølge det seriøse bransjebladet Variety skal være førstevalget til regissør David Yates, selv om filmselskapet Warner Brothers ennå ikke har bekreftet formelt at filmen skal lages.

Yates - som er mest kjent for å ha stått bak de fire siste Harry Potter-filmene skal ifølge Variety ha valgt Skarsgård foran kjente navn som Henry Cavill, Charlie Hunam og Tom Hardy.

Samuel L. Jackson skal være aktuell for rollen som Tarzans medhjelper i filmen.

Verken Skarsgård, Yates eller Warner Brothers har foreløpig kommentert Tarzan-ryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skarsgård vil spille i norsk film

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer