Skarsgård: - Jeg er ganske intens

Filmstjernen letter på sløret om hva slags kjæreste han er.

TALENTFULL SVENSKE: Alexander Skarsgård er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere for tiden. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL SVENSKE: Alexander Skarsgård er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere for tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar i fjor begynte ryktene å gå om at den svenske kjekkasen Alexander Skarsgård (39) hadde funnet tonen med det syv år yngre moteikonet Alexa Chung (32).

Fire måneder senere bekreftet de forholdet ved å vise seg hånd i hånd på en romantisk spasertur i Brooklyns botaniske hage i Prospect Park.

Nå innrømmer den «Tarzan»-aktuelle skuespilleren at han er en intens kjæreste.

- Jeg er ganske intens når det kommer til forhold. Platoniske forhold også, forteller han til Heat magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TURTELDUER: Alexander og Alexa har vært kjærester i litt over ett år. Selv om de foreløpig ikke har kommentert forholdet offisielt enda, så gjør de ingenting for å skjule de sterke følelsene de har for hverandre. Foto: Splash News
TURTELDUER: Alexander og Alexa har vært kjærester i litt over ett år. Selv om de foreløpig ikke har kommentert forholdet offisielt enda, så gjør de ingenting for å skjule de sterke følelsene de har for hverandre. Foto: Splash News Vis mer

Elsker å være naken

Hollywood-stjernen er glad i å fiske, dra på båtturer og ligge foran peisen med et glass vin, og trenger ikke en deilig middag på et romantisk sted for å ha en vellykket date. 

- Hvis du er sammen med en fantastisk person, så kan man sitte på en bussholdeplass og likevel ha det gøy, sier Skarsgård.

Før innspillingen av «The Legend of Tarzan» lå 39-åringen i hardtrening for å bygge nok muskler til filmen. Selv om han tidligere har avslørt at dietten var knalltøff, så har nok Alexa fått nyte godt av kjærestens forvandling.

Alexander er nemlig svært glad i å kaste klærne.

- Jeg er skandinavisk, for svarte! Vi elsker å være nakne, gliser han.

Saken fortsetter under bildet.

IMPONERENDE FYSIKK: - Jeg hadde åpenbart en veldig, veldig god trener. Jeg brukte ham og en ernæringsfysiolog. Jeg har aldri gjort noe liknende før. Noe så ekstremt, har Skarsgård sagt om forvandlingen. Foto: Ap
IMPONERENDE FYSIKK: - Jeg hadde åpenbart en veldig, veldig god trener. Jeg brukte ham og en ernæringsfysiolog. Jeg har aldri gjort noe liknende før. Noe så ekstremt, har Skarsgård sagt om forvandlingen. Foto: Ap Vis mer

Selv om en profesjonell trapesartist gjorde de fleste imponerende stuntene som å slenge seg fra tre til tre, måtte også Alexander forberede seg godt til scenene.

- Det var viktig å se ut som en som var vokst opp i jungelen. Man vil at det skal føles som om han kunne tatt seg gjennom jungelen med bind for øynene, og fysikken er en stor del av dette, forteller han til bladet.

- Jeg måtte være smidig og fleksibel, og det var tøft å komme dit. Vi forberedte oss i rundt fire måneder, og jeg trente selvfølgelig også mens vi holdt på med innspillingen. Det var veldig, veldig intenst. All energien min gikk med til dette, så hvis jeg noen gang hadde en dag fri, tilbragte jeg den helt utslått på sofaen.

Tidligere denne måneden strålte Skarsgård på den røde løperen, sammen med skuespiller-kollega Margot Robbie (26) og kjæresten Alexa Chung, under London-premieren av «The Legend of Tarzan».

Se traileren her: 

LES OGSÅ: Alexander Skarsgård ble skadet under sexscene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer