SKARPSKYTTER: Ari Behn møter Jens Pikenes til duell i Penthouse Playboys' video. Foto: YouTube
SKARPSKYTTER: Ari Behn møter Jens Pikenes til duell i Penthouse Playboys' video. Foto: YouTubeVis mer

Skarpskytter-Ari omtales i Vanity Fair

- Han møtte journalist til duell...

SEHER.NO: Det er ikke hver dag norske personer blir omtalt i det amerikanske magasinet Vanity Fair. Men i en ny artikkel under spalten "The Royal Watch" blir prinsesse Märtha Louises ektemann Ari Behn (37) akkurat det.

Magasinet, som tar for seg fashion, populærkultur og politikk, skriver om Behns deltagelse i musikkvideoen til Penthouse Playboys for sangen "Balladen om Morgan Kane", der han møter journalisten Kjetil Rolness, også kjent som Jens Pikenes, til skarpskytterduell.

Vanity Fair kaller Ari Behn for en "kongelig bad boy", og tar for seg Rolness' og Behns tidligere forhold, som ikke var spesielt godt.

"Rolness skrev i 2001 en artikkel der han kalte Ari Behn for "svigersønnen fra helvete". Siden den gang har de blitt venner, men vi tenker oss at det var ganske befriende for Ari Behn å sikte på Jens Pikenes", står det blant annet skrevet i artikkelen (ekstern lenke).

I Vanity Fairs artikkel kan man også se musikkvideoen Ari Behn er med i.


Den kan du også se her:Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Kjemper om magasinleserne