DA VAR DET SCHÆFER'N BEIT: Synnøve Skarbø fikk sjokk da den russiske hunden tok en bit av leggen hennes. Foto: TVNorge
DA VAR DET SCHÆFER'N BEIT: Synnøve Skarbø fikk sjokk da den russiske hunden tok en bit av leggen hennes. Foto: TVNorgeVis mer

Skarbø bitt av villhund

TVNorge-programleder Synnøve Skarbø fikk panikk da en russisk hund satte tenna i henne.

SEHER.NO Skarbø- som er i Russland for å lede realityserien ”Peking Express”- skulle bruke en utedo i en bakgård, da bikkja kom settende etter henne.

- Hunden kastet seg over meg på få sekunder, jeg fikk helt panikk og prøvde å løpe unna, men da hadde den allerede flerre opp buksa mi og tatt en jafs rundt leggen. Jeg sprang alt jeg kunne, sier Skarbø til VG.

Også en av deltakerne i programserien skal blitt bitt av hunden. For et par dager siden ble en av teamets fotografer bitt av en annen hund.

Nå har alle tre fått sprøyter mot sykdommen hundegalskap – selv om de ikke vet om hundene var smittebærere. Sykdommen kan nemlig være dødelig hvis den ikke behandles raskt.

- Det har alltid vært min største skrekk å bli angrepet av en hund. Jeg er veldig glad jeg ikke hadde satt meg på do allerede da den angrep, sier Synnøve Skarbø.

LES OGSÅ: Rask i hundebarnehage

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.