<strong>PINLIG BILTUR:</strong> Synnøve Skarbø lettet på sløret om en av sine pinligste bilturer i sin nye podkast. Her er hun avbildet ved en annen anledning, under et besøk i Kristiansand Dyrepark med Se og Hør i 2012. Foto: Anders Marthinsen.
PINLIG BILTUR: Synnøve Skarbø lettet på sløret om en av sine pinligste bilturer i sin nye podkast. Her er hun avbildet ved en annen anledning, under et besøk i Kristiansand Dyrepark med Se og Hør i 2012. Foto: Anders Marthinsen. Vis mer

Synnøve Skarbø:

Skarbø avslørte pinlig toalettbesøk i bilen

Den populære TV-profilen måtte ty til en apotekpose da hun ikke så noen annen utvei.

Publisert

(Seoghør.no): I den nyeste podkasten til Synnøve Skarbø (46) og Vanessa Rudjord (41), «Synnøve og Vanessa», avslører Skarbø en av sine mest pinlige toalett-episoder

I podkasten forteller 46-åringen nemlig om da hun sto i bilkø på vei hjem i rushtiden og ble så nøden at hun måtte tisse i en apotekpose.

Satt i kø

– Jeg ble sittende inne i Yarisen i en time og tre kvarter, forteller TV-profilen i podkasten og legger til at hun hadde drukket en halv liter med vann og to kopper kaffe.

Etter å ha innsett at hun måtte på toalettet, forteller Skarbø at hun med stigende panikk vurderte alle muligheter, men innså at det var for langt til nærmeste bensinstasjon.

Saken fortsetter nedenfor.

– Jeg fant ut at jeg bare var pokker nødt til å gjøre mitt fornødne her inne i bilen, forklarer hun.

Etter å ha funnet frem en apotekpose velger programlederen å forme posen som en skål.

– Jeg fikk lagd en liten skål av den og reiste meg opp, stilte meg inn, dro ned buksa og tissa i bilen, sier hun og forklarer at bilene sto stille da dette forløp seg.

Vil by på seg selv

Til Seoghør.no sier Skarbø at hun ikke vil utdype episoden men at tilbakemeldingene på podkastene har vært overveldende.

– Det virker som om lytterne våre setter pris på at vi deler både opp og nedturer fra hverdagen vår.

46-åringen håper imidlertid på at livet vil være minst like spennende fremover.

– Nå håper vi det skjer mye spennende og skjellsettende i livet vårt, slik at vi kan fortsette å by på kandis

Fortalte datteren om hendelsen

Videre i podkasten forteller Skarbø at hun stolt fortalte datteren om hendelsen for å underholde henne og for å tøffe seg.

Datteren skal ifølge moren ha ment at historien var morsom – så morsom at hun valgte å fortelle det til deres nye naboer.

– Jeg hadde ikke tatt naborunden på Tåsen, forklarer hun og legger til at da de møtte de nye naboene, holdt ikke datteren igjen på sladderen.

Skarbø skjønte først ikke hva datteren siktet til da hun sa til de nye naboene: «Gjett hva mammaen min gjorde i går».

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra "Kongen på haugen" der Synnøve Skarbø søler over Linni Meister under en bakekonkurranse. Vis mer

Nytt TV-program

Synnøve Skarbø har også gjort stor suksess med boken «Synnøves system», men til høsten inntar hun TV-skjermen med sitt eget ryddeprogram. I programmet skal hun hjelpe en rekke rotete nordmenn med å få orden i hjemmene sine.

Skarbø gleder seg til å formidle dette til det norske folk når hun sammen med en handyman og en interiørstylist skal hjelpe rotekopper i alle varianter, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger i et nytt ryddeprogram for Discovery.

– Man blir ikke deprimert av å ha det litt rotete i skapene, men livet blir lettere om det er orden, har ryddedronning Synnøve tidligere sagt til Dagbladet.

Programmet vil komme neste høst en gang.

– Det er et drømmeprogram. Jeg føler jeg er i mitt rette element, det blir utrolig kjekt!

LES OGSÅ: Ben Affleck viste frem sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer