KNUST: Sadie Frost skal ha vært helt knust etter skilsmissen fra Jude Law i 2003. Designeren skal til og med ha vært så langt nede at hun skar seg selv i armen med en saks.  Foto: FAME FLYNET
KNUST: Sadie Frost skal ha vært helt knust etter skilsmissen fra Jude Law i 2003. Designeren skal til og med ha vært så langt nede at hun skar seg selv i armen med en saks. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Skar seg i armen med saks etter bruddet

Sadie Frost var helt knust etter skilsmissen med Jude Law.

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernen Jude Law (37) skapte store overskrifter, da han tidligere i sommer gikk drastisk til verks for å få stanset ekskona Sadie Frosts (44) planlagte selvbiografi «Crazy Days».

Hollywood-stjernen ønsket nemlig ikke at eksen skulle avsløre pikante detaljer fra deres ekteskap og skilsmisse. I tillegg ville han ikke at Sadie skulle ha med bilder av barna Rafferty (12), Iris (9) og Rudy (7) i boken.

Neste måned får imidlertid Frost endelig gitt ut boken, som allerede har vekket stor oppsikt i Storbritannia.

I selvbiografien snakker designeren og skuespillerinnen ut om den knusende depresjonen hun gikk gjennom etter at forholdet til Jude tok slutt, skriver The Mirror. 

Ifølge Frost gikk det til og med så langt at hun «skar seg selv i armen» med saks.

Paret møttes da Jude bare var 19 år gammel, og Sadie var en gift småbarnsmor på 25. Og designeren innrømmer at hun var klar over hvilken sjanse hun tok, da hun forlot sitt «trygge og stabile» ekteskap til fordel for filmkjekkasen.

- Jeg visste at jeg risikerte mye, et idyllisk familieliv og det tryggeste forholdet jeg noen gang har vært i. Men kjærligheten jeg følte for Jude og hans intense ambisjoner gjorde at jeg følte meg helt ute av kontroll, skriver hun.

Designeren endte tilslutt opp med å forlate ektemannen Gary Kemp for Law, og kjøpte et hus med sin nye flamme. Ifølge Frost var imidlertid forholdet langt fra perfekt, og det at Law tilbragte mye tid borte fra henne og barna under filminnspillingen, gjorde ikke forholdet enklere.

Etter at hun fødte deres første sønn, Rafferty, fikk hun også en alvorlig fødselsdepresjon, som kom tilbake da datteren Iris ble født i 2000.

Depresjonen skal også ha ført til komplikasjoner i forholdet til Jude, og ekteskapet tok da slutt i 2003, etter at de hadde fått tre barn sammen.

Ifølge Frost var bruddet noe av det verste hun har opplevd, og 44-åringen innrømmer at hun var svært deprimert i lang tid etter skilsmissen.

- Jeg visste at det var over, måten han så på meg... Jeg var undervektig, deprimert og redd. Jeg spurte om han elsket meg, men trengte ikke svar... Jeg visste svaret, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Dette gjorde Jude skrekkslagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer