«71 grader nord team»:

- Skar seg ganske greit

Elisa Røtterud og Thomas Alsgaard snakker ut om krangelen i «71 grader nord team».

TATT PÅ SENGA: Elisa Røtterud skjønte lite da hennes partner Thomas Alsgaard «snappet» under en tur i «71 grader nord - team». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets kjendisversjon av «71 grader nord» er godt i gang, og det som er nytt denne gangen er at det er fire team som konkurrerer mot hverandre.

Et av teamene består av tidligere langrennsutøver Thomas Alsgaard (49) og journalist og eventyrer Elisa Røtterud (42).

Lagene har nå gått oppå hverandre i flere dager, og når man er kald, sulten og sliten er det klart det kan gå en kule varmt innimellom - noe det gjorde i søndagens episode mellom Røtterud og Alsgaard.

En kommentar fra førstnevnte, som var ment som et kompliment, ble tolket annerledes av Alsgaard - som førte til en heftig krangel mellom partnerne.

Selv om det er en god stund siden innspillingen av programmet, ser det ikke ut til at vi kommer til å se de to på tur sammen i nær fremtid.

- Det skjer ikke

Overfor Romerikes Blad forteller Alsgaard at det å konkurrere i par etter hvert ble ganske utfordrende.

- Samarbeidet gikk ganske bra en stund, men så skar det seg vel ganske greit. Det var ikke sånn superbra stemning den siste halvdelen nei, innrømmer han til RB.

Etter deltakelsen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» i 2019, delte skiløperen ærlig at han sliter med sosial angst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.