FRITTALENDE: - Jeg har en pistol, sa Jackiey Budden ved innsjekkingen på flyet. Dermed startet kaoset. Foto: All Over Press
FRITTALENDE: - Jeg har en pistol, sa Jackiey Budden ved innsjekkingen på flyet. Dermed startet kaoset. Foto: All Over PressVis mer

Skapte terrorfrykt på flyplass

Jade Goodys mamma sa nøyaktig det hun ikke burde si på en flyplass...

SEHER.NO: Jade Goodys mamma, Jackiey Budden (51), skapte terrorfrykt på flyplassen Gatwick i London mandag, da hun fortalte at hun hadde en pistol i veska. Dermed ble 51-åringen ransakt og forhørt i 45 minutter - alt på grunn av en lite gjennomtenkt vittighet, skriver The Sun.

Til slutt lot politiet henne gå. Men det var ikke mye om å gjøre at hun misset flighten til Tenerife - etter at kapteinen nektet å ha henne med i flyet.

Det var en skrekkslagen medarbeider i innsjekkingen som slo alarm etter å ha spurt Jackiey om hun hadde noe farlig i bagene sine.

- Bare pistolen min, lød svaret...

Budden var på vei til litt ferie i solskinnet etter sorgen av å ha mistet datteren sin, Big Brother-stjernen Jade (27), som tapte kampen mot kreften forrige måned.

- Å tulle om bomber og pistoler er noe du ikke uten videre gjør på en flyplass i dagens samfunn, sier en kilde på flyplassen til den engelske avisen.

En kilde fra Thomson, som organiserte flighten fra Gatwick, forteller at utsagnet skapte full panikk på flyplassen.

- Det var et totalt kaos. Etterpå bestemte kapteinen seg for at han ikke ville ha henne med, og det endte med at han gjorde noen paniske telefoner for å overbevise sjefen sin, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tilbragte natten ved datterens kiste