Skapte mediestorm med jentekjæreste

- Oppmerksomheten ble enorm, sier den svenske idrettsstjernen Kajsa Berqvist.

IDRETTSSTJERNE: Kajsa Berqvist er en av Sveriges fremste idrettsutøvere og har blant annet vunnet VM-gull og OL-bronse i høydehopp. Foto: Scanpix
IDRETTSSTJERNE: Kajsa Berqvist er en av Sveriges fremste idrettsutøvere og har blant annet vunnet VM-gull og OL-bronse i høydehopp. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske verdensmesteren i høydehopp, Kajsa Berqvist (35) overrasket mange da hun i desember stod frem som bifil i bladet QX, og fortalte at hun hadde blitt kjæreste med en kvinne som heter Kristina Norrby.

I et ferskt intervju med TV-programmet «Kobra» sier 35-åringen ifølge Expressen at hun selv ikke var forberedt på oppmerksomheten avsløringen skulle få.

- Det var jo noe vi hadde gått ut med selv, som ble plukket opp. Oppmerksomheten ble enorm, men det er ikke så mye mer å si om det.


Berqvist har tidligere vært gift med regissøren Måns Herrngren. Paret gikk fra hverandre i 2011.

Kajsa sier til «Kobra» at hun er glad for at oppmerksomheten rundt hennes nye jentekjæreste nå har stinet.

- Det roet seg ganske kjapt. Det var herlig på mange måter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elisabeth Carew jobber med eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer