Skapte kaos etter Paradise-turen

Paris Hilton ble raskt omringet på flyplassen i Los Angeles.

SEOGHØR.NO: Paris Hilton (31) har tilbrakt de siste dagene i Mexico, der hun er med i norske Paradise Hotel. Med på turen har blondinen med seg sin ti år yngre kjæreste River Viiperi (21), og paret har nytt sol og sommer innimellom TV-opptak. 

Hilton har nå forlatt Mexico, og onsdag landet hun og River på flyplassen i Los Angeles. De ble raskt omringet av flere titalls fotografer og autografjegere som alle ville ha en bit av Paris. 

- Jeg har hatt det kjempegøy, sa Paris da hun ble spurt om turen til Mexico.

At paret har hygget seg er tydelig på alle bildene Hilton selv har lagt ut på nettstedet pheebs.  

- Jeg gleder meg veldig til å være med og å møte alle deltagerne. Det er fantastisk å være her, sa Paris da Seoghør.no møtte henne under innspillingen. 

Hvilken rolle Paris Hilton skal ha i den skandaleombruste realityserien, er foreløpig en hemmelighet.

Paris og River har datet i over et halvt år, og paret la ikke skjul på sine følelser, da de sendte hverandre hete blikk foran kameraet til Se og Hørs fotograf.

Tiden utenom opptak har de to turtelduene tilbrakt sammen i en egen luksusvilla, og Paris syntes det var deilig å kunne dyrke kjærligheten blant idylliske omgivelsene på Stillehavskysten.

- Det er deilig å ha han med på turen. Vi elsker å reise sammen, og spesielt her hvor det er så romantisk.

Får dere tid til hverandre innimellom opptakene? 

- Ja, etter dette intervjuet har vi resten av dagen fri, da skal vi hoppe i sjøen og bare slappe av sammen. Jeg vil gjerne at vi skal dra på ridetur sammen, hvis man kan det her, sa hun til Seoghør.no. LES OGSÅ: Her sjekker Paris inn på Paradise Hotel