Skapte hysteriske tilstander i Oslo

Det ble kaos da superstjernene Mary-Kate og Ashley Olsen møtte sine norske fans.

Publisert
Sist oppdatert
Se Olsen-tvillingene i Oslo i videoen over!

SEOGHØR.NO: Stjernetvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen er i Oslo, der de lanserer sin nye kleskolleksjon i samarbeid med Bik Bok.

Onsdag formiddag gikk de to nærmest ubemerket fra hotellet The Thief til Hanami der de spiste lunsj, og det var få som la merke til stjernene. Noen timer senere var situasjonen en helt annen. Da søstrene ankom Bik Bok-butikken på Karl Johan, hadde hundrevis av jenter samlet seg for å få et glimt av idolene. 

Sammen med et knippe assistenter og sikkerhetsvakter ankom Mary-Kate og Ashley butikken, der de først poserte for pressen før de skrev autografer. Flere fans skrek og gråt av glede da søstrene ankom butikken. Mange måtte gå tomhendte hjem for jentene viste seg kun for fansen i cirka en halvtime og var svært ordknappe under møtet. 

I tillegg til å designe for Bik Bok sammen har søstrene et enormt moteimperium med fire klesmerker som de driver hjemme i USA. 

- Vi er partnere, har vært det i 27 år, og tilbringer mesteparten av dagen sammen. Vi er veldig heldige, fordi vi alltid har en å diskutere med, sier Mary-Kate til Kjendis.no

  
Dette er ikke første gang de norskættede tvillingene besøker Oslo. I 2009 lurte Mary-Kate pressenda hennes daværende kjæreste Nate Lowman (33) hadde sin første separatutstilling på Astrup Fearnley Museet i Kvadraturen. Nå er hun kjæreste med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (42). I følge Dagbladet besøkte søstrene i går det samme museet, som i mellomtiden har flyttet til Tjuvholmen.  

Bik Bok har flere ganger tidligere samarbeidet med store stjerner. Whitney Port, kjent fra The Hills, designet klær for merket i 2011. I tillegg har norske kjendiser som Charlotte Thorstvedt og Jenny Skavlan hatt egne kolleksjoner. 

LES OGSÅ: Falt for 17 år eldre mannVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer