Molly Rustas:

Skapte full forvirring

Flere stusset da influenseren tilsynelatende hadde tatt taxi fra Stockholm til Paris.

LATTERLIGGJORT: Influenser Molly Rustas fikk gjennomgå av følgerne etter en bildetabbe. Foto: Skjermdump Instagram
LATTERLIGGJORT: Influenser Molly Rustas fikk gjennomgå av følgerne etter en bildetabbe. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Med sine 230 000 Instagram-følgere er Molly Rustas (28) en av Sveriges største influensere, med innhold om alt fra skjønnhet og mote, til reise.

Det er sistnevnte tema hun nå har vært i hardt vær for, etter at hun la ut et bilde fra det som tilsynelatende skulle være tatt i Paris.

Kort tid senere ble hun imidlertid tatt på fersken av årvåkne følgere. Nå oppklarer hun forvirringen, ifølge Aftonbladet.

Hånes

Det var i et innlegg på Instagram, publisert tirsdag denne uken, at hun kunne avsløre at hun hadde reist til den franske hovedstaden Paris.

Bildet er tatt i baksetet på en taxi, og har fått bildeteksten «Helloo Parii».

Observante følgere oppdaget imidlertid raskt at hun slettes ikke befant seg i Paris da bildet ble tatt, til tross for at plasseringen hennes var satt til nettopp den franske storbyen.

På vinduet kan man nemlig se et skilt for Taxi Stockholm.

STOCKHOLM TIL PARIS: Molly Rustas har fått gjennomgå på sosiale medier etter dette bildet. Foto: Skjermdump Instagram
STOCKHOLM TIL PARIS: Molly Rustas har fått gjennomgå på sosiale medier etter dette bildet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Det fikk flere humorkontoer på TikTok, samt kommentarfeltet, til å nærmest ta fyr, hvor flere blant annet påpekte at «det må være dyrt å ta taxi fra Stockholm til Paris» og hånet influenseren for bildetabben.

«Shit! Taksameteret må ha gått varmt helt fra Stockholm», skriver blant annet en følger, mens en annen legger til:

«Alt for likerklikk. Overfladisk og falsk. Å posere i en taxi i Stockholm og late som man er i Paris ...»

VENNSKAP: Felix Sandman er høyaktuell med Viaplay-serien «Last Light». Da vi møtte han i Oslo, var det klart vi måtte høre om hans nye samboerskap med dama, men også spørre hvorfor han ikke er å se min sin tidligere makker og bestis Benjamin Ingrosso. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch/ Rød Løper Vis mer

Oppklarer forvirringen

Selv tar hun det hele med knusende ro.

Overfor Aftonbladet kan 28-åringen, som faktisk befinner seg i Paris nå, fortelle at hun har fått med seg alle kommentarene.

«Ha ha, ja, jeg var på vei til Paris og nå er jeg her med familien, for å feire svigermor», skriver hun i en SMS til den svenske avisen, og legger til:

«Jeg var allerede på plass her i Paris da bildet ble lagt ut, folk velger bare å misforstå alt».

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

LES OGSÅ: «Du kommer til å angre deg»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer