Dronning Elizabeth sin begravelse:

Skapte full forvirring

Den verdenskjente skuespilleren vekket oppsikt da hun dukket opp i dronning Elizabeths begravelse.

MØTTE OPP: Den kjente Hollywood-skuespilleren Sandra Oh (midten t.v.) i forbindelse med dronningens begravelse sammen med Les Palmer (t.v), Mark Tewksbury (midten t.h.) og Gregory Charles (t.h.). Foto: Instagram
MØTTE OPP: Den kjente Hollywood-skuespilleren Sandra Oh (midten t.v.) i forbindelse med dronningens begravelse sammen med Les Palmer (t.v), Mark Tewksbury (midten t.h.) og Gregory Charles (t.h.). Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under dronning Elizabeths begravelse på mandag strømmet både kongelige, politikere og kjendiser til Westminster Abbey for å ta et siste farvel. Det var i forkant kjent at omtrent 2000 gjester ville være tilstede.

Den fulle gjestelisten var imidlertid ikke offentliggjort. Det ble annonsert i forkant at representater fra nesten alle land skulle komme, men hvem det var ble ikke kjent før på selve dagen.

Mange klødde seg i hodet da man under sendingen av begravelsen kunne se «Greys Anatomy»-skuespilleren Sandra Oh (51) gå inn i kroningskirken.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gaten i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

- Så jeg virkelig Sandra Oh?

Flere TV-seere tok til Twitter for å melde sin forvirring da de så 51-åringen i begravelsen, skriver BBC.

En person stiller spørsmål om det virkelig var skuespilleren.

«Var det bare meg eller så jeg virkelig Sandra Oh i dronningens begravelse?»

Også en annen Twitter-bruker har kommentert «Killing Eve»-stjernens tilstedeværelse, samt delt en video av Oh i begravelsen.

«Hvorfor er Sandra Oh i dronningens begravelse», skriver vedkommende.

Til tross for forvirring finnes det en enkel forklaring.

Offiser for den kanadiske orden

Ifølge BBC var Sandra Oh en del av den kanadiske delegasjonen som fikk reise i dronningens begravelse.

51-åringen ble utnevnt til offiser av den kanadiske orden av dronningen for noen år siden. Det skal være den høyeste sivile heder i Canada. Grunnen til at hun fikk denne var hennes bidrag til kunsten, med minneverdige TV- og filmroller i innland og utland.

SANG: Kong Harald sang med under «God Save the King» i begravelsen til dronning Elizabeth i Westminster Abbey. Vis mer

Som en del av den kanadiske orden ble Oh inkludert i prosesjonen for de som er med i forskjellige ordner.

Skuespilleren har selv kommentert at hun var tilstede i begravelsen på Instagram.

«Stolt av å representere Canada med mine andre Order of Canada & Valor-mottakere ved Hennes Majestet Dronning Elizabeth II's begravelse i Westminster Abbey i dag (mandag, journ.anm.)», skriver Oh.

LES OGSÅ: Refser kongen: «Masete baby»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer