Lady Gaga:

Skapte full forvirring

Fansen sperrer opp øynene av stjernens stunt.

OVERRASKER: Lady Gaga hadde på seg to ulike kjoler i anledning to ulike arrangementer samme kveld. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP
OVERRASKER: Lady Gaga hadde på seg to ulike kjoler i anledning to ulike arrangementer samme kveld. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP Vis mer
Publisert

Lady Gaga (35) skapte full forvirring da hun dukket opp på bilder fra to ulike arrangementer - på to verdensdeler - nesten helt samtidig. I helga var det nemlig duket for prisutdelingene BAFTA i London og Critics Choice Awards i USA.

Begge begivenhetene hadde rød løper, og dermed også mange store navn som strømmet til for fest og moro.

Man skulle tro at det er umulig å få med seg begge deler, basert på både tidssone og avstanden mellom landene, men Lady Gaga dukket altså opp på bilder tilsynelatende fra begge arrangementer.

Det tok ikke lang tid før bildene satte fyr på nettet, og det er flere som har tydd til Twitter for å dele sine reaksjoner.

FINGEREN: Mandagens BAFTA-utdeling, der blant annet Renate Reinsvee var nominert, har fått flere til å reagere. Grunnen var at kveldens vert, Rebel Wilson, kom med et sleivspark til Russlands president Vladidmir Putin. VIDEO: Bafta. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer

Forklaringen

På bildene ser man Gaga iført to ulike kjoler foran presseveggen til BAFTA og Critics Choice Awards. Lady Gaga var nominert i begge utdelingene, men endte ikke opp med noen pris.

VEKKER OPPSIKT: Lady Gagas stunt vekker oppsikt. Foto: Doug Peters/EMPICS URN/NTB
VEKKER OPPSIKT: Lady Gagas stunt vekker oppsikt. Foto: Doug Peters/EMPICS URN/NTB Vis mer

Det kan nok tenkes at enkelte skjønte at noe skurret, og det finnes selvfølgelig en forklaring på bildene.

Artisten dro nemlig aldri fra London til USA, men fikk en Critics Choice-pressevegg og en liten rød løper satt opp slik at hun kunne få være litt med på moroa.

Lady Gaga var altså aldri til stede under utdelingen i USA. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Vogue.

TO KJOLER: Lady Gaga var å se i to kjoler på samme kveld. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
TO KJOLER: Lady Gaga var å se i to kjoler på samme kveld. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Reaksjonene

Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

«Hva Lady Gaga gjorde på under sju timer», er det en som skriver, sammen med begge kjolebildene.

«Lady Gaga sa ja til kjolebytte. I et øyeblikk trodde jeg hun fløy hele veien tilbake til Los Angeles (hvis det i det hele tatt er mulig), men bilder bekrefter at hun fremdeles er i London», er det også en som har skrevet på Twitter.

Se flere reaksjoner nedenfor:

LES OGSÅ: Svindyre smykker vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer