Bella Hadid og The Weeknd:

Skapte full forvirring på Coachella

- Det var ikke meg, sier supermodellen.

GJENFORENT - ELLER?: Nettstedet E! News meldte at eksene Bella Hadid (t.v.) og The Weeknd (t.v.) koste seg sammen på Coachella-festivalen i helgen. Nå kan det imidlertid virke som om han kun har hygget seg med DJ og modell Chantel Jeffries (ytterst t.h.). Foto: Splash News/ Mega/ NTB scanpix
GJENFORENT - ELLER?: Nettstedet E! News meldte at eksene Bella Hadid (t.v.) og The Weeknd (t.v.) koste seg sammen på Coachella-festivalen i helgen. Nå kan det imidlertid virke som om han kun har hygget seg med DJ og modell Chantel Jeffries (ytterst t.h.). Foto: Splash News/ Mega/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): I november 2016 kom nyheten om at supermodellen Bella Hadid (21) og Abel «The Weeknd» Tesfaye (28) hadde brutt med hverandre etter halvannet år som kjærester.

- Timeplanene deres har vært for vanskelige å koordinere og han har fokus på å fullføre og promotere sitt nye album. De er fortsatt glad i hverandre og vil forbli venner, fortalte en kilde til People den gang.

Kort tid etterpå klarte «Starboy»-sangeren likevel å rydde plass i kalenderen sin til å date en annen jente. Nærmere bestemt superstjernen Selena Gomez (25).

Men dette forholdet ble ikke av den langvarige sorten. Ni måneder senere, i oktober i fjor, ble det kjent at også de to hadde gått hver sin vei.

Kom med kysse-påstander

I helgen kunne det derimot se ut som om The Weeknd hadde funnet tilbake til Bella Hadid.

Ifølge E! News.com ble nemlig eks-kjærestene observert i het omfavnelse på den hippe musikkfestivalen Coachella i California.

Saken fortsetter under bildet.

TRENDY VENNINNER: Her er Bella avbildet på Coachella-festivalen sammen med sin gode venninne Hailey Baldwin lørdag. Foto: NTB Scanpix
TRENDY VENNINNER: Her er Bella avbildet på Coachella-festivalen sammen med sin gode venninne Hailey Baldwin lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«The Weeknd og Bella Hadid ble sett kyssende på en etterfest under første helg av Coachella-festivalen», skrev nettstedet, som videre hevdet å ha snakket med flere ulike kilder som angivelig hadde sett eksene sammen.

En annen kilde påstod at duoen gjenopptok kontakten for et par måneder siden, men at de hadde sin første offentlige «reunion» sammen i helgen.

- Bella mistet aldri følelsene for Abel, og har håpet på at de skulle finne tilbake til hverandre igjen, uttalte kilden til E! News.

- Det var ikke meg

Ifølge nettstedet skal The Weeknd og Bella Hadid ha «kysset hele kvelden» og kost seg sammen på en Kylie Cosmetics-fest på den celebre musikkfestivalen fredag kveld.

- De tilbrakte hele kvelden sammen og dro sammen. Bella så veldig glad ut. De var åpenbart veldig kjærlige mot hverandre, de koste på hverandre mens de hang med vennene sine, hevdet en innsidekilde til E! News.

Imidlertid bør nok de som måtte juble over en gjenforening mellom de to, smøre seg med tålmodighet. Bella Hadid selv har nemlig tilsynelatende avkreftet hele historien.

ContactMusic melder at supermodellen faktisk valgte å kommentere et innlegg på Instagram-kontoen til E! News, der den angivelige gjenforeningen omtales.

Saken fortsetter nedenfor.

KOMMENTERTE: Tilsynelatende valgte Bella Hadid selv å avkrefte den angivelige gjenforeningen med The Weeknd direkte i kommentarfeltet til E! News. Foto: Skjermdump fra Instagram
KOMMENTERTE: Tilsynelatende valgte Bella Hadid selv å avkrefte den angivelige gjenforeningen med The Weeknd direkte i kommentarfeltet til E! News. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I kommentarfeltet under innlegget har Bella Hadids offisielle Instagram-profil lagt inn følgende melding:

- Det var ikke meg, fulgt av to talende emoji-symboler: En jente som trekker undrende på skuldrene, og en kvinnelig detektiv som holder frem et forstørrelsesglass.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt høsten 2016. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris kort tid senere. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer Vis mer

Bella - eller Chantel?

Det er mulig at Bella Hadid hinter om at de påståtte øyenvitnene altså har tatt feil av henne og en annen mørkhåret, ung kvinne. Hvem dette i så fall skal være, er foreløpig ikke kjent.

Dagen etter, altså lørdag kveld, ble uansett The Weeknd observert arm i arm med en annen jente med mørkt hår.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: The Weeknd og Chantel Jeffries så ut til å hygge seg sammen inne på VIP-området på Coachella i helgen. Foto: Mega/ NTB scanpix
I GODT HUMØR: The Weeknd og Chantel Jeffries så ut til å hygge seg sammen inne på VIP-området på Coachella i helgen. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge E! News er det snakk om modell og DJ Chantel Jeffries (24), og hun og «I Feel It Coming»-sangeren ble fotografert på Coachella med armen rundt hverandre og brede smil om munnen.

Chantel har tidligere vært koblet til popstjernen Justin Bieber (24), og for fire år siden ble hun for øvrig anklaget for å ha stukket en venninne i armen med kniv.

Saken fortsetter nedenfor.

You always seem to lose something at Coachella 🙄

Et innlegg delt av 💽Ceejay The Dj💽 (@chanteljeffries)

Ifølge Cosmopolitan har hun dessuten en link til Kardashian/Jenner-klanen, i likhet med Bella Hadid.

Hun er nemlig bestevenninne med en av Kylie Jenners (20) nærmeste venninner, og har dessuten vært modell for klesmerket til Khloé Kardashian (33).

LES OGSÅ: Trianas forlovede narkodømt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer