Chris Harrison:

Skapte full forvirring. Nå svarer han

Den populære programlederen fikk kjente og ukjente til å klø seg i hodet etter kjærlighetserklæring.

GIFT?: Tirsdag denne uken fikk Chris Harrison flere til å spekulere på om han har giftet seg. Foto: David Buchan/REX/NTB
GIFT?: Tirsdag denne uken fikk Chris Harrison flere til å spekulere på om han har giftet seg. Foto: David Buchan/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chris Harrison (49) har vært å se på tv-skjermen i en årrekke, da han i nesten 25 fulle sesonger har ledet datingprogrammet «Ungkaren» og 16 sesonger av «Ungkarskvinnen».

I vår blåste det imidlertid opp til storm rundt den populære programlederen, som til slutt kunngjorde at han trekker seg fra programmene på ubestemt tid.

Til tross for at han ikke lenger blir å se i programmet, har han en stor følgerskare på sosiale medier. Med i overkant av 1,3 millioner følgere på Instagram, deler han stadig bilder fra både jobb og privatlivet sitt.

Da han tirsdag delte en aldri så liten kjærlighetserklæring til kjæresten Lauren Zima (33), var det mange som kastet seg over tastaturet. Denne gang var det derimot ikke i negativ forstand.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Er du gift eller ikke?

Harrison delte nemlig et bilde av seg iført dress som kysser Zima, som er kledd i en hvit og elegant kjole. Bildet er i svart-hvitt, og er tilsynelatende tatt utenfor et festlokale.

«Jeg ville stoppet verden og smeltet sammen med deg. Lauren Zima, det er ingen jeg heller vil feire kjærligheten med, og jeg kan være din pluss én når som helst», skriver 49-åringen til bildet.

Både bildet og teksten har fått flere fans, og ikke minst kjente ansikter fra henholdsvis «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen», altså bekjente av Harrison, til å heve øyenbrynene.

De vet nemlig ikke om Harrison hinter til at han har giftet seg eller ikke.

«Hvis du har giftet deg er jeg her for det og sender en stor gratulasjon! Hvis ikke er jeg her for det også. Dere er et vakkert par», har den tidligere «Ungkarskvinnen» Trista Sutter skrevet.

Også den tidligere «Ungkaren» Nick Viall (40) gratulerer Harrison, men virker å være i tvil om det faktisk er snakk om et inngått ekteskap eller ei, så han setter et par spørsmålstegn bak.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

«Jeg gikk fullstendig i CSI-modus på dette bildet og hvert ord i denne bildeteksten, men jeg har fortsatt ingen konklusjon annet enn at dette er et vakkert bilde av dere to», har den tidligere «Ungkarskvinne»-deltakeren Jason Tartick kommentert.

«Så ... Er dere gift eller ikke?», har Tanner Tolbert, tidligere deltaker av «Ungkarskvinnen», kommentert.

Folk er med andre ord svært forvirret om hvorvidt Chris Harrison og Lauren Zima har tatt forholdet ett steg videre eller ikke.

Slår ned ryktene

Det kan imidlertid virke som at paret ikke har giftet seg, i hvert fall ikke ennå. I en kommentar under bildet har Zima selv tatt bladet fra munnen.

«Jeg elsker deg så mye og setter pris på alle gratulasjonene! Denne brudepike-kjolen lever virkelig over dens eget potensial», har hun kommentert på en humoristisk måte.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Med andre ord er det som kan ligne en brudekjole heller en brudepikekjole, og historien er ifølge Harrison selv at de var gjester i bryllupet til et vennepar.

«Gratulerer til Christine og Kevin med et vakkert bryllup og starten på et fantastisk liv sammen. Jeg elsker faktisk denne brudepiken, da», har han skrevet under Zimas kommentar.

LES OGSÅ: Sjokkerte seerne - nå råder forvirringen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer