Blac Chyna:

Skapte full forvirring med dette bildet

Blac Chyna (31) fikk folk til å klø seg i hodet etter at hun fjernet et ultralydbilde fra Instagram.

SPEKULASJONER: Etter at Blac Chyna publiserte et ultralydbilde på Instagram, fikk det mange til å undre på om hun ventet sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
SPEKULASJONER: Etter at Blac Chyna publiserte et ultralydbilde på Instagram, fikk det mange til å undre på om hun ventet sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere stripperen og glamourmodellen Blac Chyna (31), eller Angela Renée White som hun egentlig heter, har gjennom årenes løp skapt en rekke overskrifter.

Det som trolig har fått mest oppmerksomhet er det turbulente forholdet til ekskjæresten Rob Kardashian (32).

Nylig dreide det seg derimot om realityprofilens oppmøte på den prestisjetunge Oscar-utdelingen, noe som skapte en del forvirring - da hun tross alt ikke har vært med i noen prisbelønte filmer den siste tiden.

Nå skaper hun overskrifter nok en gang. Tobarnsmoren har skapt full forvirring på internett etter at hun publiserte et ultralydbilde på Instagram - for så å slette det.

- Jeg er så forvirret

Blac Chyna delte altså bildet på sin egen Instagram-konto tirsdag, der man kunne tolke det hele som at hun venter sitt tredje barn.

Ifølge Mirror hadde 31-åringen skrevet «Blessed 2020» i innlegget, og det fikk flere til å reagere. En rekke følgere kom med gratulasjoner, men enkelte stilte også spørsmål rundt barnefaren.

- Enda en barnefar? spurte en.

- Jeg er så forvirret, kommenterte en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer