Kathrine Sørland og Andreas Holck:

Skapte full forvirring: - Misforsto

Kathrine Sørland og ektemannen fortsetter der de slapp.

SAMMEN IGJEN: Kathrine Sørland og Andreas Holck kunne i juni avsløre at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SAMMEN IGJEN: Kathrine Sørland og Andreas Holck kunne i juni avsløre at de har funnet tilbake til hverandre. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni ble det kjent at den tidligere modellen Kathrine Sørland (41) og eiendomsmekleren Andreas Holck (50) hadde blitt et par igjen.

Nyheten kom tre år etter at det ble kjent at de hadde gått hver til sitt, etter tolv år som ektepar. Sørland og Holck giftet seg nemlig i Stavanger i 2006, og fikk to år senere sønnen Leon (12).

To måneder etter at gjenforeningen ble kjent, oppsto det imidlertid full bryllupsforvirring rundt paret.

Misforsto

Andreas Holck kunngjorde nemlig mandag på sin Facebook-profil at de har giftet seg. I kommentarfeltet rant det naturligvis inn en rekke gratulasjoner, men de skal visstnok ha kommet 15 år for sent.

Overfor Se og Hør kan Sørland fortelle at mange misforsto ektemannens Facebook-oppdatering. Paret har nemlig ikke giftet seg på nytt - de har enkelt og greit gjenopptatt ekteskapet der de slapp for tre år siden.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Dermed har det verken blitt holdt bryllupsseremoni eller fest for paret, som bare har vært separert, og ikke skilt, i perioden etter bruddet i 2018.

- Bare en liten underskrift på et offentlig papir, der vi opphørte separasjonen, oppklarer Sørland videre.

Også Holck selv har valgt å oppklare forvirringen i en presiserende kommentar under det åpne Facebook-innlegget:

«Tusen takk altså… men for ordens skyld: vi har vært gift siden 2006. Dette var kun en ny oppdatering av sivilstatusen etter et par års separasjon», skriver han, fulgt av en slengkyss-emoji.

Nødvendig brudd

Tidligere i sommer, en måned etter at gjenforeningen mellom Sørland og Holck ble kjent, snakket førstnevnte ut om forholdet i podkasten «Summa summarum».

Da kunne hun røpe at hun aldri helt klarte å glemme det hun hadde med Holck, da hun senere etter bruddet gikk inn i et nytt forhold.

- Jeg satt med følelser for eksen som jeg kanskje ikke burde hatt i et nytt forhold, og det gjorde alt veldig vanskelig, fortalte Sørland åpenhjertig.

Det hele endte med at hun forlot forholdet. Også Holck hadde gått videre etter bruddet med Sørland, men heller ikke hans nye forhold var av det langvarige slaget.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Etter hvert bestemte begge seg for å gi forholdet et nytt forsøk.

- Jeg er veldig glad for at vi gjorde det slutt faktisk. Jeg var nødt til å finne min egen vei og ikke minst finne meg selv, sa Sørland nylig til Se og Hør.

Gikk på smell

Selv om det hele endte i lykkelige omgivelser for Sørland og Holck, skal selve separasjonen ha tatt på for den tidligere modellen. I fjor høst lanserte hun selvbiografien «Du skal ikke tro at du er noe», der hun blant annet skriver om bruddet med Holck.

Der kommer det fram at det hele bidro til at Sørland gikk på en psykisk smell sommeren 2020.

- Kroppen sa bare stopp. Jeg hadde gjennomgått en separasjon, jeg var utslitt og jeg orket ikke mer. Når man er så vant til å stråle, og har gjort det hele karrieren, er fallhøyden stor når man ikke klarer det lenger, fortalte hun til Se og Hør under lanseringen av boka.

Det hele resulterte i at Sørland måtte søke profesjonell hjelp hos en psykolog, som hun hadde jevnlig kontakt med også etter sommeren.

LES OGSÅ: - Klarer ikke å snakke med jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer