«Farmen kjendis»:

Skapte forvirring: - En tabbe

Utslått deltaker dukket opp under søndagens episode.

TABBE: Under søndagens episode av «Farmen kjendis» var det flere seere som la merke til at en utslått deltaker plutselig dukket opp under andrekjempevalget. Foto: Skjermdump / TV 2
TABBE: Under søndagens episode av «Farmen kjendis» var det flere seere som la merke til at en utslått deltaker plutselig dukket opp under andrekjempevalget. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer
Publisert

Gjennom våren har det svært populære TV 2-programmet «Farmen kjendis» rullet over skjermene, og om bare én uke skal den store vinneren kåres.

Det store spørsmålet under søndagens episode var derfor knyttet til hvem som skulle kjempe seg videre til finaleuka. Det var imidlertid ikke bare tvekampen som vekket oppsikt.

Denne uken falt storbonde Hanna-Martine Slåttland Ballers (20) valg på Erik Alfred Tesaker (40) som førstekjempe. Da valget om en andrekjempe skulle tas, var det derimot flere som sperret opp øynene.

Midt i seansen dukket nemlig nylig utslåtte Hege Bøkko (28) opp på skjermen - til manges store overraskelse.

GLIPP: Under søndagens episode dukket Hege Bøkko opp, til tross for at hun røk ut forrige uke. Foto: Skjermpdump fra TV 2
GLIPP: Under søndagens episode dukket Hege Bøkko opp, til tross for at hun røk ut forrige uke. Foto: Skjermpdump fra TV 2 Vis mer

I neste klipp er imidlertid den tidligere skøyteløperen borte, og alt var dermed tilbake til det normale.

Den tidligere skøyteløperen røk ut i forrige ukes episode, etter en nervepirrende tvekamp i øksekast mot Mia Gundersen (58).

Se og Hør har vært i kontakt med presseansvarlig for «Farmen Kjendis», Alex Iversen. Han forteller at det har skjedd en glipp i klipperommet, som ikke ble oppdaget før det var for sent.

- Dette var rett og slett en liten tabbe i klippen som ikke ble oppdaget. Et bilde fra uken før kom med der det skulle vært et annet totalbilde, forteller Alex Iversen til Se og Hør.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang det har skjedd en glipp på klipperommet. Til tross for at det denne gangen ikke fikk betydelige følger for de mest dedikerte seerne, har det tidligere vist seg å få alvorlige konsekvenser for programinnholdet.

I den vanlige versjonen av «Farmen» i 2018, ble det nemlig avslørt hvem som røk ut allerede før tvekampen hadde blitt vist på tv.

Den gang ble det sendt et klipp fra sidekonkurransen «Torpet» i reklamepausen, der man kunne se den utslåtte deltakeren fra tvekampen, og kanalen avslørte dermed resultatet overfor seerne cirka en halvtime før planlagt tid.

I 2012 ble onsdagsepisoden, som ofte blir avsluttet med en rekke klipp av hva som vil skje i neste episode, også klippet feil - slik at seerne fort kunne konkludere med hvem som ble andrekjempe.

Den gang kunne ivrige fans nemlig se hvilke deltakere som ventet på de to som skulle kjempe i tvekampen. Ved å se hvem som ikke var til stede, kunne man raskt finne ut hvem som ble valgt som andrekjempe.

- «Farmen» produseres med et høyt tempo, og det er en stor og krevende jobb å håndtere etterarbeidet når man skaper de gode programmene. Da har det denne gangen oppstått en glipp, sa Alex Iversen til VG den gang.

Hardt skadet

Den siste episoden før finaleuka endte som nevnt i en intenst kamp. Etter en hard kamp i bommen, var det Erik Alfred som gikk seirende ut, og Vidar Villa (30) måtte se seg slått på målstreken.

Overfor Se og Hør fortalte den utslåtte deltakeren at kampen mot Tesaker er noe av det drøyeste han har gjort.

- Jeg har nok heller aldri gitt så mye før. Jeg holdt på å kaste opp i en halvtime etterpå, minnes han.

Dagen etter var også 30-åringen full av blåmerker på brystet. Også motstanderen fortalte om en brutal opplevelse.

AVSLØRER: «Farmen kjendis»-aktuelle Vidar Villa avslører at det blir litt drama også i årets sesong. Vis mer

- Jeg endte opp med to brukne ribbein, en avrevet muskel i foten og strekk i ryggen, avslørte han, og la til:

- Neste dag våknet jeg opp med en betennelse i brystkassen, kostokondritt, som satt i fire-fem måneder, fortalte han til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Det skumleste jeg har opplevd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer