«Skaperen»-dommer (47) gravid

... og det var Idar Vollvik som introduserte Anne Kathrine Slungård og Stig Inge Eikemo for hverandre.

INTRODUSERTE: Det var Idar Vollvik som introduserte Anne Kathrine Slungård for den kommende kjæresten Stig Inge Eikemo (36) da hun satt som dommer i «Skaperen» i 2006. Foto: TV 2
INTRODUSERTE: Det var Idar Vollvik som introduserte Anne Kathrine Slungård for den kommende kjæresten Stig Inge Eikemo (36) da hun satt som dommer i «Skaperen» i 2006. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Anne Kathrine Slungård (47) er en norsk næringslivsleder og Høyre-politiker. I 2006 medvirket hun som dommer i TV 2-serien «Skaperen», hvor konseptet gikk ut på, sammen med Innovasjon Norge, å finne landets beste forretningsidé eller oppfinnelse.

I juryen satt også forettningsmann Idar Vollvik (44), som introduserte Slungård for Stig Inge Eikemo (36), kommunikasjonssjefen i Lindorff. Amors piler skøt fart, og i dag venter de barn.

- Det er som å vinne i Lotto. Vi bestemte oss for at vi ville ha barn da vi fant ut at vi ville satse på hverandre. Deretter oppsøkte vi hjelp og fikk assistanse, sier Slungård til VG.

47-åringen, ser ikke på alderen som en hindring, men tar nøye restriksjoner under svangerskapet.
 
- Det er ingenting som tilsier at det ikke skal gå bra. Samtidig er jeg selvsagt mer usikker nå, i dette svangerskapet. Det er mye som kan gå galt, men felles for alt er at det som regel er stress som kan utløse komplikasjoner, sier den tidligere Trondheims-ordføreren til adressa.no, i følge VG.

Paret venter en gutt, og for Stig Inge Eikemo er det første gang han blir pappa. Slungård, som nå trapper ned stillingen som direktør for «Ungt entreprenørskap», har barna Daniel (19) og Kristin (10) fra før.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer mellom Hollywood-hunken og den norske modellen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer